Nova derrota d’un CE Sabadell que ha de donar més

No coneix l’equip la victòria en 2017, i es que després de 3 partits només s’han sumat 2 punts i s’ha marcat un gol. La dinàmica és de 2 dels últims 12 punts, i contra això s’hi poden posar poques objeccions. L’equip és millor del que reflexa la classificació, però ara mateix la taula diu que estem a dos punts del descens. S’ha de ser conscient d’això i no perdre-li la cara a la situació. D’alguna de manera el partit davant l’Hèrcules, en el que pots i has de fer alguna cosa més, no acabes de fer-ho. L’equip va estar molt espès durant la primera meitat, arribant poc i veient com el rival era millor, arribava més i acabava marcant en un error col·lectiu que no pot donar-se. Al descans el marcador reflectia un 1 a 0 just. Potser el resultat era el millor.

La segona meitat va ser millor, perquè ho va ser, però a vegades no és suficient. L’equip va anar cap amunt i aguantava bé al darrere. El segon gol no arribava i això mantenia viu el partit. Dos bons xuts de Borjas y Peláez estaven a punt de significar l’empat, però el porter local amb dues bones intervencions jo evitava. L’Hèrcules donava sensació de perill però no rematava. I amb aquest context va arribar el final, i amb una bona notícia almenys dins de la derrota: el partit va acabar en àrea rival.
No podem adormir-nos, és aquesta la nostra realitat ara mateix.

Fitxa tècnica:
Hércules CF: Iván, Dalmau, Fernando,Bueso, Peña, Gaspar, Lolo, Miñano, Salinas, David Mainz, i Berrocal.
També van jugar: Juan Delgado, Espinosa i Omgba
CE Sabadell: 
Jokin Ezkieta, Javi Barrio, Verdú, Lucas, Pol Moreno, Clausí, Jordan S., Jordi López, Borjas, Peláez i Txomin.
També van jugar: Migue, Carreño i Gai Assulin. 
Gol: 1-0 Gaspar (24′)
Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Múrcia). Ha amonestat Fernando; Txomin Barcina, Clausí, Borjas Martín, Javi Barrio, Migue i Jordi López