Olmo: “El Girona FC és un equip molt intens”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha recalcat que el Girona FC, rival de la novena jornada de la Lliga Adelante, és un equip molt complet. “Hem d”estar molt atents als atacants del Girona. Hem d”estar a sobre d”ells constantment. És un equip que va intens fins al final, per això té aquests resultats fora de casa“, ha dit.
 
Per al derbi català d”aquest dissabte, el tècnic ha lamentat l”absència de Cristian. “És una baixa sensible pel seu joc i per la seva referència a l”equip però no pensem amb els que no hi són”, ha apuntat.
 
Miquel Olmo, a més, ha destacat la importància de no encaixar gols i ha elogiat la participació dels seus atacants. “Estic molt content amb el rendiment dels nostres davanters. Tots estan entrenant molt bé. També és important tenir el concepte de la porteria a zero instal·lat en el vestidor“, ha expressat.
 
Per últim, s”ha referit a l”eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei. “Estic content que ens hagi tocat el Sevilla a la Copa del Rei per nosaltres i per l”aficionat”, ha conclòs.