Parera, renovat fins al 2018

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord per ampliar el contracte del defensa Adrià Parera pel que resta de temporada i les dues següents. Parera passarà a ser jugador del primer equip a tots els efectes a partir de la temporada 2017-18 i la pròxima entrarà en dinàmica de la primera plantilla tot i que, en funció de les necessitats, podria tenir fitxa del filial.

Nascut a Castellbell i el Vilar (4/3/1994), Parera va passar pels juvenils del Real Madrid i el Real Zaragoza abans de signar amb el filial arlequinat la temporada passada. En l’actual, s’ha convertit en capità i tot un comodí per a Jose Solivelles, actuant en diferents demarcacions de la defensa i, fins i tot, del mig del camp en els 22 partits disputats. A més, Parera també ha entrenat regularment amb el primer equip i va tenir minuts, sense anar més lluny, a la Copa Federació.

“Renovar pel Sabadell significa molt. Implica portar una samarreta que també la vesteix molta altra gent que la defensa tant o més que els que juguem”, ha reconegut Parera després d’estampar la seva signatura al nou contracte.