Presentades les noves equipacions del CE Sabadell 21-22 a la Torre de l’Aigua

29/07/2021

La Torre de l’Aigua, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Sabadell, ha estat l’escenari de la presentació oficial de les noves equipacions del Centre d’Esports Sabadell 2021-2022. Els jugadors arlequinats Aleix Coch i Ramon Folch i els socis, Pere Maese, Maria Maese, Sergi Cuenca i Míriam, han estat els escollits per fer lluir les noves samarretes amb les que disputarem aquesta nova temporada.

La primera samarreta manté l’essència arlequinada tant a la part davantera com a la posterior, amb detalls diagonals. I manté els pantalons i mitgetes blaves.

Mentre que la segona samarreta, de color negre i taronja, compta amb la silueta d’un dels edificis més emblemàtics i representatius de la nostra ciutat, la Torre de l’Aigua. Un edifici centenari, construït entre 1916 i 1918,que va ser utilitzat com a dipòsit per resoldre el dèficit d’aigua de la ciutat per la incorporació de barri de la Creu Alta. Tot un símbol identificat amb la nostra ciutat que lluirem en aquesta nova etapa a la Primera RFEF.

Les dues samarretes mantenen, com la temporada passada, la bandera de la ciutat de Sabadell a la part superior de darrere, i com a novetat, porten escrit la paraula ‘HONOR’ a l’interior.

Les noves samarretes estan disponibles des d’aquest mateix divendres a les oficines de la Nova Creu Alta, amb un 10% de descompte per a socis, amb talles des de la XS a la XXL. També es poden comprar online a botigaces.com