Primera sessió d”entrenament al complet

Després de l”entrenament d”aquest matí amb la meitat de la plantilla, el cos tècnic dirigit per Miquel Olmo ha pogut comptar amb tots els disponibles, amb l”excepció del lesionat Juanjo Ciércoles.
 
Abans de començar l”entrenament, Miquel Olmo ha reunit la plantilla a la gespa de la Nova Creu Alta per presentar als nous integrants de l”equip i l”staff tècnic. Posteriorment, els jugadors han realitzat un petit escalfament per activar cames després de les vacances.
 
Físic, per començar
L”última fase de l”entrenament ha tingut una important presència física, ja que els futbolistes han hagut de fer voltes al camp i han realitzat una competició de resistència. Ja a les acaballes de l”entrenament, els jugadors han fet exercicis de recuperació.
 
Dimarts, més proves
Per a aquest dimarts 15 de juliol, Miquel Olmo tornarà a dividir l”equip en dos. Els jugadors que han passat les proves mèdiques es trobaran a la Nova Creu Alta per entrenar, mentre que els que s”han exercitat aquest matí hauran d”anar a l”ARS Salut Esportiva per passar la revisió. L”equip també té prevista una nova sessió d”entrenament durant la tarda al CAR de Sant Cugat.