Punt rescatat

CF Pobla de Mafumet: Varo, Cristian Márquez, Víctor Espasandín, Luis Acosta, Joaqui, Carlos García (Gabi López, 76’), Álvaro (Vadillo, 79’), Gil, Kike Tortosa, Alfons, Nacho Pérez (Marcelo, 86’).

CE Sabadell: Craviotto, Agus, Valentín, Lucas Viale (Forniés, 82’), Agustín, Adrián, Marc Fdez, Batanero (Forgas, 76’), Manel, Pirulo (Juan Osado, 66’), Eloy Gila.

Gols: 1-0, Nacho Pérez (p) (69’); 1-1, Forgas (87’).

Àrbitre: Rafael Sánchez López (Múrcia). Ha amonestat els locals Varo, Cristian Márquez i Joaqui, i els visitants Valentín, Lucas Viale, Agustín, Batanero, Pirulo i Forniés. Ha expulsat per doble amonestació el local Luis Acosta.

Estadi: Municipal de La Pobla de Mafumet. 400 espectadors.

No ha pogut ser. El Centre d’Esports Sabadell ha deixat passar una nova ocasió per reenganxar-se a la zona alta del Grup III de Segona B després d’empatar en la seva visita al CF Pobla de Mafumet (1-1). El conjunt arlequinat ha estat molt superior al filial del Nàstic durant la primera meitat però no ha pogut materialitzar les oportunitats, algunes tan clares com un penal fallat abans del descans, i ha hagut de remar a contracorrent a la segona. A tres minuts del final, un cop de cap de Forgas ha servit per rescatar un punt i passar la setmana en vuitena posició amb 32 punts, a sis momentàniament dels llocs de privilegi. L’altra nota positiva ha estat el debut com a titular d’un Eloy Gila que ha deixat bons detalls a la primera part.

Un primer temps que només ha tingut color arlequinat. Els homes de Miguel Álvarez han aconseguit tenir el domini de la pilota tot i les dimensions reduïdes del camp i no han deixat que la Pobla gaudís de cap aproximació de perill. Passada la mitja hora de joc, Marc Fernández ha pogut obrir el marcador després d’una gran jugada individual d’Agustín però no ha encertat en el mà a mà davant Varo. El refús ha anat a parar a peus de Pirulo però l’avui ‘10’ arlequinat tampoc ha pogut superar el porter grana dins de l’àrea. La més clara, però, ha arribat segons abans del descans. L’àrbitre no ha dubtat en assenyalar un penal per mans però el mateix Varo ha aturat l’intent des dels onze metres de Marc Fernández.

Aquesta errada ha suposat un cop psicològic important per al Sabadell i ha donat ales als de Martín Posse. La Pobla ha capgirat el guió a la segona part i ha arribat amb més facilitat a la porteria de Craviotto. El porter arlequinat ha hagut de treure amb els peus un xut de Nacho Pérez quan s’havia quedat tot sol. On no ha pogut fer res ha estat en el gol de la Pobla. Agustín ha comès penal i el mateix davanter grana no ha perdonat. El gol ha servit per esperonar un Sabadell precipitat en alguns moments, però que ha anat en tromba a la recerca de l’empat, més després de l’expulsió de Luis Acosta. A només tres minuts del final, Forgas l’ha trobat després de rematar de cap un servei de cantonada de Marc Fernández.

Un empat que deixa una sensació agredolça per haver estat superiors al rival en moltes fases del partit i per no esmenar la derrota contra el Cornellà de fa set dies. Diumenge que ve (12h), tocarà fer bo el punt i començar a mirar cap amunt coincidint amb la visita a la Nova Creu Alta del RCD Espanyol ‘B’.

Imatge: Josep Maria Garcia