Punt treballat del CE Sabadell en un camp molt complicat (1-1)

Gairebé mil minuts després, el CE Sabadell ha marcat a domicili i ho ha fet per empatar en un camp molt difícil com és Butarque. El CD Leganés s”ha avançat en els minuts inicials gràcies a una jugada d”estratègia culminada per Postigo, però els arlequinats han fet el definitiu 1-1 a la represa. Eguaras, amb un gran xut des de la frontal, i Nauzet, amb intervencions de mèrit, han donat un punt d”or als seus.

El conjunt dirigit per Mandiá, amb molts canvis en l”onze habitual, ha patit en els primers instants per situar-se en el terreny de joc. I ha estat en aquests moments quan els blanc-i-blaus ho han aprofitat per veure porteria en una jugada d”estratègia. A la sortida d”un córner, Postigo ha enviat l”esfèrica al fons de la xarxa rematant completament sol en el primer pal.

Després que els locals materialitzessin la seva primera arribada, els arlequinats han començat a moure la pilota, tot i que no han trobat profunditat en les seves accions. Davant un rival replegat i molt treballat en l”aspecte defensiu, el CE Sabadell no ha trobat espais i no ha gaudit de cap ocasió. Els madrilenys, per la seva banda, ho han intentat amb un xut llunyà de Rubén Peña que ha atrapat en dos temps Nauzet. El porter canari, a més, ha tornat a aparèixer minuts després en una canonada d”Aguirre després d”un gran contracop del seu equip.

Eguaras i Carlos, decisius

El segon temps no ha pogut començar millor. I és que Eguaras, amb un gran xut ajustat al pal des de fora de l”àrea, ha superat Serantes i ha igualat el duel. No obstant això, els d”Asier Garitano han fet un ensurt en la següent acció. Per sort, Nauzet ha intervingut de manera providencial per evitar el gol de Prendes, que ha rematat de cap un servei de cantonada. Amb empat en el marcador, el CD Leganés ha canviat peces i s”ha mostrat més incisiu en l”eix atacant. Els de Mandiá, mentrestant, han pogut fer mal en alguns contraatacs aprofitant que l”adversari estava abocat a l”atac, però no han gaudit de cap oportunitat més.

Ja en els darrers instants, el conjunt madrileny ha rondat amb insistència l”àrea dels visitants. En una de les seves arribades de perill, Fran Moreno li ha guanyat la partida a Crespí i quan Chuli, a boca de canó, ja celebrava el gol del triomf, Carlos ha tret la pilota tirant-se amb tot. Al final, nou empat a domicili d”un CE Sabadell que es manté en zona de descens però que almenys ha tret un punt d”un camp molt complicat. Aquest resultat ha de servir per agafar embranzida de cara al transcendental matx davant el CD Tenerife.

Fitxa tècnica:
CD Leganés: Serantes, Mantovani, Alberto Martín (Fran Moren, 70″), Eraso, Chuli, Erik Morán, César Soriano, Sergio Prendes (Velasco, 55″), Aguirre, Rubén Peña (Rabello, 55″) i Postigo.

CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespi, Carlos Hernández, Clerc, K.Olivas, Eguaras, Lucas Porcar (M. Gato, 68″), Pol Roigé (Marcos, 75″), Sotan i Anibal.

Gols: 1-0 (10″): Postigo. 1-1 (48″): Eguaras.

Àrbitre: Sánchez Martínez, col·legi murcià. Grogues a Rubén Peña, Postigo, Erik Moran; Carlos Hernández, Pol Roigé, Kiko Olivas.

Camp: Butarque, 4.135 espectadors.