Real Zaragoza 0 – CE Sabadell 0

El CE Sabadell suma el seu primer punt a LaLiga SmartBank. L’equip empata (0-0) davant un rival complicat com és el Real Zaragoza a La Romareda. Els homes d‘Antonio Hidalgo han sigut molt superiors durant el partit, però el resultat ha estat poc premiat. Els arlequinats només han concedit una ocasió als locals, i han estat dominadors del joc. També han generat diverses oportunitats però sense trobar el gol.

El primer temps a La Romareda pels jugadors d’Antonio Hidalgo ha estat complet pel que fa a sensacions. El Real Zaragoza ha entrat bé en el partit i en els primers minuts han posat a prova a l’equip. De fet, Larrazabal ha estavellat un remat al travesser que ha marxat fora. Un cop el CE Sabadell ha demostrat que sabia patir, a partir del minut 10 ha començat a dominar més el partit. Tot i la pressió del conjunt local, els arlequinats han tingut la valentia de seguir sortint amb la pilota controlada i en curt. En aquesta faceta ha estat clau el paper dels tres centrals: Aleix Coch, Juan Ibiza i Pedro Capó, que ha debutat a Segona Divisió A i també ha sigut el capità. Grego i Undabarrena han estat encertats i amb les idees clares d’obrir al camp per començar a generar ocasions a camp rival. Stoichkov ha estat el jugador que més perill ha generat. El mitjapunta s’ha trobat amb confiança per desfer-se de la defensa rival en diverses ocasions. També, en el 23′, l’andalús, per poc sorprèn a Cristian Álvarez amb un llançament de falta per sota la tanca. L’equip ha acabat de la millor manera amb una doble ocasió de molt perill per part de Guruzeta i Undabarrena, que el porter local els hi ha negat el gol.

En la segona part, el CE Sabadell ha sortit mantenint les bones sensacions amb les quals havien finalitzat el primer temps. El Real Zaragoza gairebé ni ensumava com poder arribar a la porteria de Mackay. Els arlequinats han tornat a dominar el partit a través de la possessió, i les ocasions han començat arribar, però amb falta d’encert en la rematada. Les més clares han sorgit dels peus de Juan Hernández. El davanter ha culminat un bon contraatac en el minut 55, i en el 67′, ha fet un gran llançament de falta que ha acabat a la creueta. La maduresa de l’equip en la categoria s’ha vist reflectit en els últims minuts de partit, ja que no s’han comès errors, i han sabut sumar el primer punt de la temporada contra un dels rivals més complicats de la categoria.

L’equip, fidel a la seva idea, ha sumat el primer punt de la temporada a LaLiga Smartbank. El CE Sabadell aprofitarà aquest punt de confiança per trobar la primera victòria davant el Leganés, dijous 29 a la Nova Creu Alta a les 21:00h.