Reconeixement als periodistes del Diari de Sabadell

La prèvia del CE Sabadell – UE Cornellà d’ahir va estar marcada per un acte simbòlic i especial cap a tres persones molt vinculades amb l’entitat. Després del final de l’etapa de 41 anys del Diari de Sabadell, el club va voler fer un reconeixement als periodistes Pere Figueras i Jordi Sánchez, i al fotògraf Lluis Franco per la seva dedicació i professionalitat amb la qual han tractat el Centre d’Esports Sabadell durant aquests anys.

Pere Figueras

Més de 33 anys a Diari de Sabadell com a redactor, cap d’esports i sotsdirector. Tota una trajectòria lligada a l’àmbit esportiu i al Centre d’Esports Sabadell, a qui va començar a seguir des de la temporada 1984/85 i amb qui acumula més de 600 desplaçaments. A més, soci i patidor arlequinat des de petit.

Jordi Sánchez

Més de 20 anys a Diari de Sabadell com a redactor de futbol, natació i waterpolo. En referència al Centre d’Esports Sabadell, en els últims anys ha estat l’autor de la ‘Otra Crónica’, una altra visió dels partits del Sabadell a la Nova Creu Alta.

Lluís Franco

Fotògraf de Diari de Sabadell els últims anys i com els altres, un patidor arlequinat nat. Ha estat autor de les fotos del Sabadell en les darreres temporades, a Segona A i Segona B, sobretot dels partits disputats a la Nova Creu Alta. També en alguns desplaçaments ha estat protagonista, vivint per exemple l’ascens a Segona A a Eibar.

Imatge: Críspulo Díaz.