Remuntada ‘exprés” del Sènior Femení a l”Olímpia (4-2)

En un partit discret, el Sènior Femení del CE Sabadell va aconseguir tres punts molt importants davant el CF Parroquial Santa Eugènia gràcies a tres dianes en el tram final. Megu, Patri, Desi i Sandra van ser les autores dels gols arlequinats.

Megu va obrir la llauna a l”equador del primer temps en un xut creuat ras des de fora de l”àrea. A partir d”aleshores, les locals van tenir ocasions per ampliar la seva renda, però les accions atacants no van ser gaire clares. El rival, per la seva banda, no es va acostar en cap moment a l”àrea de les arlequinades.

Ja a la represa, el CF Parroquial Santa Eugènia va aprofitar el joc lent del Sènior Femení per capgirar el marcador. En una pilota penjada a l”esquena de la defensa, Paula es va plantar completament sola davant Natàlia, la va regatejar i va marcar a porteria buida. Instants després, en una acció pràcticament calcada, Arianna es va quedar sola davant la portera arlequinada i va definir a la perfecció.

El CE Sabadell va intentar reaccionar amb tímides arribades. Quan quedaven només cinc minuts per al final, entre la central i la portera van dubtar en una pilotada de Lidia i Patri, la més llesta, ho va aprofitar per pescar l”esfèrica i marcar a plaer. Va ser aleshores quan l”equip s”ho va creure i, ja en el minut 90, Sandra va dibuixar una diagonal perfecta i quan ja tenia a la defensa i a la portera cobrint-la, va cedir a Desi perquè fes efectiva la remuntada. En el temps de descompte, Sandra va segellar tres punts vitals fent el definitiu 4-2 en el marcador. La pròxima jornada, el conjunt dirigit per Carlos Areán es pot reenganxar en la lluita per l”ascens si guanya davant la Penya Blanc-Blava La Roca, l”equip líder de Preferent.