FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Adrián, Marc Fdez, Batanero (Yeray, 76″), Bruno, Pirulo (Forgas, 82″), Roigé (Cesc, 76″).

CD Llosetense: Mingo, Campins, Javi Ramos (Bibi, 68″), Mairata, Rigo (Lirola, 37″), Capó, Héctor, Alomar, Pep Biel (Regis, 63″), Nico, Aitor.

Gols: 1-0, Bruno (9″); 2-0, Marc Fdez (19″).

Àrbitre: Rubén Jiménez González (Las Palmas). Ha amonestat els locals Agustín (65″) i Yeray (78″), i els visitants Capó (73″) i Héctor (81″).

Estadi: Nova Creu Alta. 1.710 espectadors.

El Centre d”Esports Sabadell s”ha retrobat amb la victòria després de cinc jornades en superar de forma convincent el cuer del Grup III de Segona B, el CD Llosetense (2-0). Ja des del primer minut, el partit ha estat un monòleg dels homes de Miguel Álvarez, que han portat en tot moment el control de la possessió i podrien haver signat un resultat més ampli.

Tres minuts ha trigat el CE Sabadell a donar el primer avís amb un xut creuat de Pol Roigé que ha marxat a escassos centímetres de la porteria de Mingo. Bruno seria l”encarregat d”obrir el marcador al 9″ després d”avançar-se al seu defensa i aprofitar una passada de la mort de Marc Fernández. El conjunt arlequinat continuava generant perill per les bandes. Tres minuts després del gol, un nou centre de Marc l”ha estat a punt de convertir Mairata en pròpia porteria. I en el 19″, el golàs de pissarra del cos tècnic de Miguel Álvarez: falta que treia Batanero en curt, Bruno posava una passada en profunditat i el mateix Marc Fernández definia amb un xut creuat. Abans del descans, dues oportunitats més per sentenciar el partit: una rematada de Pirulo que marxava molt alta quan ho tenia tot a favor i un gol anul·lat a Pol Roigé per un dubtós fora de joc.

Amb un CD Llosetense incapaç de generar excessiu perill, el ritme i les ocasions han baixat en el segon temps. El CE Sabadell ha seguit controlant la pilota i s”ha limitat a fer córrer el cronòmetre. L”entrada de Yeray i Cesc Clotet ha donat oxigen a l”equip quan començava a intimidar el conjunt de Lloseta amb alguna arribada a l”àrea. A sis minuts del final, Bruno ha tingut la sentència en un mà a mà que ha salvat Mingo amb les cames. Al final, 2-0 i el CE Sabadell suma 19 punts, abandonant la posició de promoció de descens. El pròxim diumenge (12h), nou compromís a la Nova Creu Alta contra l”altre equip balear de la categoria: el CD Atlético Baleares.