Roda de premsa de Guillermo Fernàndez prèvia al CD Eldense – CE Sabadell

Aquest matí després de l’entrenament que ha fet el primer equip a Olímpia, l’entrenador del primer equip, Guillermo Romo ha passat per sala de premsa. Això ha estat el més destacat: 

-“És un partit trampa, i més quan ho fas amb un equip que ja no s’hi juga bé. Ells jugaran sense pressió, i aniran al 100% per netejar la seva imatge, on voldran demostrar la seva professionalitat i fer-ho de la millor manera possible ja pensant en l’any vinent”.

-“Nosaltres ens centrarem en el que ens toca a nosaltres: Sortir a competir al 100%. Aquesta setmana no he hagut de motivar a cap jugador. Ells mateixos han marcat un ritme d’entrenaments molt bo, alt i exigent.”

-“El Pepico Amat és un camp gran, amb espais i gens fàcil. Hem preparat els partits amb els jugadors que sabem que l’Eldense té disponibles i amb el que completin la plantilla no podem fer més”.

-“Hem de ser nosaltres mateixos i encara donar un plus més per contrarestar aquesta part emocional de l’Eldense. Serà un partit molt competit, un típic partit de Segona ‘B’ on nosaltres anirem al màxim”

-“La victòria al Pepico Amat és molt important, però no ens servirà per respirar del tot tranquils. Queden molts partits, i s’ha de guanyar a casa amb el Badalona la setmana vinent davant l’afició”.

-“Sergi Pastells vindrà convocat si no passa res d’última hora. M’agrada també que vinguin els quatre capitans i que ens sentim tots ben junts”

-“Normalment jutgem als davanters pels gols. Borjas i Carreño l’altre dia van entendre’s molt bé damunt del camp. Cal seguir millorant cada dia, i que tota la feina ens serveixin per guanyar els tres punts”.

“Max Marcet tornarà a tenir protagonisme aquesta setmana. És un molt bon futbolista i li falta temps per ser determinant amb el primer equip com ho ha demostrat amb el filial”.

L’equip s’entrenarà demà a porta tancada i després sortirà cap a Elda per jugar diumenge a les 17h davant l’Eldense. 

Imatge: Roger Benet – CE Sabadell –