Segona victòria consecutiva d’un Sabadell molt complet a El Toralín

1/11/2020

Segona victòria consecutiva per al CE Sabadell a LaLiga Smartbank que ha batut per 0 a 3 a la SD Ponferradina a l’estadi d’El Toralín. Partit molt complet dels arlequinats amb gols de Juan Ibiza, Stoichkov i Edgar Hernàndez, i amb una gran actuació d’Ian Mackay.

Pocs minuts després de l’inici del partit ja ha arribat el gol arlequinat de Juan ‘Ibiza’ a pilota aturada. Néstor ha posat la centrada d’estratègia i el central no ha perdonat amb una impecable rematada que ha enviat al fons de la xarxa. El partit s’ha posat a favor del Sabadell que ha estat molt sòlid i ben posicionat en defensa. Mentre que  la Ponferradina, amb un joc més ofensiu, ha intentat capgirar el marcador.

El Sabadell ha pogut marcar el segon de la mà d’Stoichkov que ha perdonat davant el porter Churripi, després d’una gran passada en profunditat d’Heber. També l’ha tingut, pocs minuts abans de marxar al descans, Stoichkov que ha centrat una falta al lateral de l’àrea i a punt ha estat de rematar Grego Sierra per ampliar el marcador. El Sabadell ha marxat al descans amb el 0 a 1 favorable després d’una gran primera meitat.

A la represa, la Ponferradina ha sortit disposada a capgirar el resultat però un Sabadell, molt efectiu, ha sabut aprofitar les seves ocasions per matar el partit. Al minut 50, Óscar Rubió ha refusat una pilota llarga que ha caigut als peus d’Stoichkov. I sol davant del porter, l’andalús, no ha perdonat i ha posat el segon al marcador amb una perfecta vaselina. Pocs minuts més tard, ha arribat el tercer i definitiu gol dels arlequinats. De nou Óscar Rubio ha arribat a una pilota que semblava perduda i ha pogut posar la centrada rassa a l’àrea per habilitar a  Edgar i posar el tercer al marcador.

El Sabadell ha seguit ben posicionat en defensa i ha alentit el joc, anul·lant a la Ponferradina, que llançada a l’atac, ha disposat de diverses ocasions per canviar el marcador. Saul Crespo ho intentava amb un gran xut que ha refusat amb els punys Mackay. Alcarce, també ha provat amb un xut llunyà que ha marxat desviat.

A falta de 20 minuts pel final, Antonio Hidalgo, sabent de la càrrega de minuts que hi ha amb partits intersetmanals, ha optat per fer rotacions. Ha utilitzat els 5 canvis per fer entrar primer a Josu i Aarón per Stoichkov i Edgar. I finalment, a falta de 15 minuts, han entrat  Olmo, Antonio Romero i Jaime per Pedro Capó, Ángel i Grego Sierra.

L’equip rival ha continuat buscant el gol, però la solidesa en defensa dels arlequinats i la gran actuació d’Ian Mackay no ho han permès, i han mantingut la porteria a 0. Així, el CE Sabadell suma tres punts més, un total de 7 punts en els últims tres partits. Ara toca centrar-se en el següent partit intersetmanal que serà el pròxim dijous davant l’UD Almería a la Nova Creu Alta, corresponent al partit ajornat de la jornada 1 de LaLiga Smartbank.