Segones parts sí són bones

CD Llosetense: Guille Lara, Junior, Bibi (Jaume Pol, 61’), Mairata, Rigo, Cristian, Hector (Bedri, 76’), B. Alomar, Xesc Regis, Nico Baleani (Joan Salva, 61’), Aitor.

CE Sabadell: Craviotto, Pastells (Sandro, 46’), Forniés, Alcañiz, Pol, Adri, Bruno (Marc Fdez, 46’), Batanero, Manel, Agus, Eloy (Yeray, 76’).

Gols: 1-0, Aitor (16’); 1-1, Agus (30’); 2-1, Rigo (39’); 2-2, Eloy (49’); 2-3, Manel (57’).

Àrbitre: Leandro Carbajales Gómez (col·legi asturià). Ha amonestat els locals Aitor, Junior, Rigo, Joan Salva i Jaume Pol, i els visitants Adri, Eloy, Sandro, Pol i Batanero.

Estadi: Municipal Es Puig.

Sisena jornada consecutiva puntuant del Centre d’Esports Sabadell. El conjunt arlequinat segueix en clara progressió després de la victòria aconseguida avui al Municipal Es Puig del CD Llosetense (2-3). En una primera part força gris, on el més destacat ha estat el gol d’Agus Medina, els homes de Miguel Álvarez han marxat per darrere en el marcador però l’entrada de Sandro i Marc Fdez al descans ha estat clau perquè el Sabadell capgirés el resultat gràcies als gols d’Eloy i Manel.

El Llosetense, molt necessitat dels tres punts, havia escalfat la prèvia per tal d’omplir Es Puig i l’ambient de futbol que s’ha viscut ha fet que els de Nico López fossin els dominadors del partit durant la primera mitja hora. Havien passat 17 minuts quan Aitor ha aprofitat una indecisió entre els centrals per picar la pilota davant la sortida de Craviotto. El conjunt llosetí ha seguit amb un punt d’intensitat més alt, buscant desplaçaments en llarg, però del possible 2-0 s’ha passat a l’empat del Sabadell. Agus Medina, amb un xut ras i creuat des de la frontal que ha picat el pal, posava la igualada al marcador.

El gol ha fet esperonar el conjunt arlequinat. L’ara migcampista arlequinat ha estat el més actiu en atac i ha tingut un parell de dues bones oportunitats per posar en perill la porteria del Llosetense. I llavors ha passat tot al contrari. De l’1-2 s’ha passat al 2-1. En un servei de cantonada, Rigo ha saltat més que ningú i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Un gerro d’aigua freda que ha estat a punt de solucionar Manel abans del descans però Guille Lara ha tret una mà miraculosa.

Miguel Álvarez no ho veia clar i ha fet un doble canvi al descans que ha acabat resultant decisiu: Bruno i Pastells, que ha rebut un cop al cap, han deixat el seu lloc al terreny de joc a Sandro i Marc Fdez. I als cinc minuts de la represa, tots dos han fabricat el primer gol. L’extrem arlequinat l’ha posat al cor de l’àrea i Eloy s’ha avançat al central per posar la cama i marcar el seu primer gol com a jugador del Sabadell. La remuntada es completaria poc després amb una centrada d’Agus i la posterior rematada de cap de Manel, inapel·lable, que ha anat directe a l’escaire.

Les evidents urgències del Llosetense, que havia cedit el control de la possessió al Sabadell minuts abans, han fet que els homes de Nico López es dediquessin l’última mitja hora a buscar sense encert el gol de l’empat. Craviotto, en dos mà a mà amb Xesc Regis i Aitor, ha salvat el possible 3-3.

Al final, tercera victòria de la temporada a domicili que deixa el Sabadell per sobre de la barrera dels 50 punts (51) i que manté viu el somni de la Copa del Rei abans de visitar el pròxim diumenge (12h) un altre dels equips implicats en la lluita, l’Atlètic Balears.

Imatge: Roger Benet.