Seligrat: “Passi el que passi, el resultat no serà definitiu però donarà molta tranquil·litat si podem guanyar”

  • “A mesura que es redueixen els partits, cadascun cobra més importància perquè el marge d’error és menor. Guanyem, empatem o perdem, no serà definitiu perquè hi ha molts enfrontaments directes. Passi el que passi, el resultat no serà definitiu però donarà molta tranquil·litat si podem guanyar”.
  • “L’equip segueix al nivell de cada setmana, és un plaer entrenar-los. L’actitud de tots els jugadors és molt bona i, tot el que es planteja, es fa molt bé i amb un ambient òptim”.
  • “En aquest tipus de camps es donen una sèrie de particularitats i hem d’intentar buscar el millor onze. Tot i ser gespa artificial, les dimensions no són tan reduïdes com altres i el Formentera tampoc és un equip que abusi del joc directe”.
  • “Hem de donar més importància a l’equip que acaba que al que comença. No sé si Marc (Martínez) i Felipe (Sanchón) estaran d’inici però jo vull que estiguin al final i que estiguin bé perquè marquen diferències. En els moments decisius, estaran”.
  • “El Formentera, en els últims deu partits, ha fet cinc gols i n’ha rebut cinc, i ha jugat contra gairebé tots els equips de la zona alta. I els resultats han estat de 0-0, 1-0, 0-1 o 1-1. El que passarà és tan evident… això és el que passa a la categoria. Hem d’anar a Formentera a superar-los futbolísticament, a defensar i atacar millor, i a intentar controlar tots els detalls”.

Imatge: Críspulo Díaz.