Toni Seligrat: “Ens il·lusiona que vingui tanta afició a Cornellà i ens dona molta força”

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (12h) que enfrontarà els arlequinats amb la UE Cornellà al Nou Municipal de Cornellà en la desena jornada de lliga.

Encadenar victòries: “Nosaltres hem de continuar en la mateixa línia, guanyar el quart partit seguit seria una conseqüència de la victòria, però no ens fixem en això. Anem a un camp on el Sabadell encara no ha guanyat, volem fer un bon partit i competir molt bé per treure un bon resultat”.

Dues victòries en camps de gespa artificial: “Aquest grup té aquestes particularitats, juguem en camps que tenen característiques molt diferents al nostre i el Cornellà domina a la perfecció el joc en aquest tipus de superfície. Tant de bo juguéssim tots els partits en gespa natural”.

Canvis al Cornellà: “Jordi Roger va entrenar molts anys el Cornellà i l’equip tenia la identitat del seu entrenador a més d’Enric Gallego, que hi havia anys que feia vuit o deu gols però generava un munt de coses més que en aquesta categoria són or. Aquest any no tenen aquestes dues peces i això s’ha de pair, d’avui per demà no es pot solucionar”.

Desplaçament de l’aficio a Cornellà: “El que ens agradaria és brindar una victòria a l’afició, l’any passat la derrota va ser especialment dolorosa. Ens van fer tres gols davant molta gent del Sabadell que va venir a Cornellà i això ens va fer mal. Ens il·lusiona moltíssim que vingui tanta afició a Cornellà i ens dona molta força”. 

Incidir en la pilota aturada: “El protagonista principal dels partits a Cornellà és la segona jugada. Pilotes que no tenen un dominador clar i algú s’ha de fer amb elles, per una disputa, un mal control o una mala passada. Els dos equips anirem amb l’ànima a guanyar qualsevol acció”. 

La mala fortuna de Migue: “Migue té un problema muscular i no estarà convocat per una relliscada que va patir en el partit contra el CD Teruel, haurà de tornar a estar alguna setmana fora del grup”.

Fotografia: Críspulo Díaz.