Toni Seligrat: “Tenim unes ganes tremendes de guanyar a casa”

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge que enfrontarà els arlequinats a l’Ontinyent CF a la Nova Creu Alta en la cinquena jornada de Lliga.

Una setmana més tranquil·la: “Ja parlàvem que tot anava força bé excepte els resultats. Si tenim una setmana que estem força bé i a més el resultat és positiu doncs encara millor. Ens hem tret un pes de sobre perquè crèiem que ja mereixíem la primera victòria”.

Recompensa a la bona feina: “El futbol és com la vida: si fas les coses bé, la vida t’acostuma a premiar i al contrari. Al futbol, a llarg termini, normalment també és així i sabíem que els resultats arribarien perquè estem fent les coses bé”.

L’Ontinyent, un rival molt dur: “Aquest any l’únic partit que ha perdut l’Ontinyent ha estat al camp del líder al minut 90 i només ha encaixat un gol en les primeres quatre jornades. És un equip que concedeix molt poques ocasions i tots els jugadors de la plantilla tenen molta experiència a la Segona Divisió B, serà un partit molt llarg”.

La importància de guanyar a la Nova Creu Alta: “Fins ara teníem moltes ganes de guanyar i ara tenim unes ganes tremendes de guanyar a casa i moltes més els que portem a Sabdell una temporada i mitja perquè sempre hem notat la calor de la gent, de la nostra afició. La gent veu que el seu equip ho dona tot. Tots estem desitjant aconseguir la victòria a casa”. 

Migue pot entrar a la convocatòria: “Migue no està descartat al 100%, demà veurem si pot estar-hi o no. L’únic dubte és ell, la resta estan tots bé i això parla molt bé de l’equip”. 

Balears com a punt d’inflexió: “Estem només al començament i sempre hi ha equips que donen la sorpresa però després sempre hi ha moments de debilitat, tant de bo el punt d’inflexió hagi estat a Balears. Estic convençut que aquesta temporada l’equip estarà entre els millors del grup 3 de la Segona Divisió B”. 

Adaptació de Nico Delmonte: “Que arribin futbolistes de qualitat ens permet que puguin entrar ràpid a la dinàmica de l’equip. El Nico va arribar amb ritme de Segona Divisió A i a més té molt talent”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.