Tres noves incorporacions per al filial

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb Sergi Casals, Víctor Aliaga i Manel Raigon perquè reforcin la plantilla del filial a Tercera Divisió.

Casals ocupa la demarcació de lateral esquerre i prové del Juvenil ‘A’ arlequinat que, precisament, entrenava el nou tècnic del Sabadell ‘B’, Ignasi Senabre, i que va assolir l’ascens a Divisió d’Honor. “Tot s’ha solucionat al club i estic molt content de poder compartir un altre any amb l’Ignasi, que és un molt bon entrenador”, ha declarat.

Aliaga també fa el salt de Lliga Nacional Juvenil però, en aquest cas, des de la pedrera del Mercantil. També s’ha format en clubs com la Damm i pot actuar per banda. “Estic molt content d’arribar aquí, a un Tercera Divisió, i penso que fer aquest salt des de juvenil està molt bé”, ha assegurat.

El més expert de tots tres és Raigon. Amb 21 anys, pot ocupar qualsevol posició d’atac i arriba procedent del Deportivo Alavés ‘B’, on ha jugat les dues últimes campanyes: “Sé que el Sabadell compta molt amb el planter. Encara tinc molt recorregut i espero progressar aquí”.

Imatges: Roger Benet.