Triomf balsàmic del Sènior Femení davant l”Atlètic Prat (1-2)

Tocava trencar la mala ratxa i el Sènior Femení del Centre d”Esports Sabadell ho va aconseguir. I és que després de quatre jornades sense conèixer la victòria, el conjunt dirigit per Carlos Areán es va imposar per 1-2 davant el CF Atlètic Prat en la setzena jornada de competició.

El matx es va posar de cara en els primers instants quan, gairebé en la primera jugada, Cosi va filtrar una bona passada entre línies per a Lídia, que la va deixar de primeres a Chiqui i aquesta no va perdonar per inaugurar el marcador.

Les arlequinades van dominar durant el primer temps, però les locals van colpejar després d”una pèrdua en el mig del camp. En un contracop, un dels aspectes en què l”Atlètic Prat és més fort, Maria Farreras va caçar una assistència en profunditat i va definir davant Natàlia per fer l”empat.

Per sort, molt poc els hi va durar l”alegria, ja que Cosi, a la vora del descans, va enviar l”esfèrica a l”escaire amb un xut de falta molt potent que va entrar pel pal de la portera.

Ja a la represa, les locals van espantar en els primers minuts. Després d”una imprecisió defensiva, la portera Natàlia va salvar al seu equip aturant un u contra u a Maria Farreras.

A partir d”aleshores, el CE Sabadell va saber resistir davant un rival que ho va intentar amb pilotes penjades, però tampoc va patir en excés per mantenir el resultat. Les arlequinades, fins i tot, van gaudir d”arribades per sentenciar el matx. Al final, el Sènior Femení es va retrobar amb la victòria a El Prat de Llobregat.