Triomf contra el líder (2-0)

CE Sabadell: Mariajo, Desi, Emma, Paola, Georgina, Debo, Patri Vázquez, Yaiza, Lilo, Cosi i Maria. També van jugar: Patri Ballesteros, Lidia, Gisela i Eli Martínez.

CE Sant Gabriel ‘B”: Alba, Chamizo, Perera, Carla, Rosa, Lydia, Lupe, Cristina, Kenni, Natalia i Lara. També va jugar: Paula Sánchez.

Gols: 1-0, Patri Ballesteros (46″); 2-0, Lilo (88″)

Àrbitre: Xavier Polo Contel (Vallès Occidental). Va amonestar les locals Maria i Gisela, i la visitant Chamizo.

Estadi: Olímpia. 100 espectadors.

Victòria de prestigi per tancar l”any. El Centre d”Esports Sabadell ha trencat de la millor manera possible la mala dinàmica de les dues últimes jornades amb un convincent triomf contra el líder de la Preferent femenina, el CE Sant Gabriel “B”. Tres punts vitals per no perdre comba amb el segon equip del “Santgra”, que rep la segona derrota de la temporada, i situar-se a un sol punt del lideratge (33 i 32 punts). Les de Jordi Saltó van anotar els dos gols en moments clau del partit que van deixar KO les visitants: al principi i al final de la segona part.

El Sabadell femení va haver de suar per treure endavant el partit. El “Santgra” va tenir el control de la pilota a la primera part tot i que no es va traduir en excessives ocasions clares de gol. Les arlequinades van estar sòlides en defensa i van demostrar perquè són l”equip menys golejat de la categoria (7). A la represa, les de Saltó van sortir amb una marxa més. En el primer minut, una gran jugada col·lectiva l”aprofitava Patri Ballesteros per obrir el marcador. A partir d”aquí, el Sabadell no va patir gaire i ja a les acaballes del partit, una pilotada llarga de Mariajo la controlava Lilo per establir el definitiu 2-0. La lliga es torna a aturar fins el 10 de gener, quan el conjunt arlequinat rebi a Olímpia la UE Sant Andreu, 12è classificat.