Triomf del filial arlequinat a Cerdanyola del Vallès (1-3)

Segona victòria consecutiva del filial arlequinat, que ja s”ha assentat en la nova categoria i no perd pistonada. El CE Sabadell B ha aconseguit un triomf importantíssim a La Bòbila gràcies als gols de Pol Moreno, Sandro i Ernest i ja porta cinc partits seguits sense perdre a Tercera Divisió.

En el tram inicial, cap dels dos equips ha tingut el control del partit i tant Cerdanyola del Vallès com CE Sabadell B ho han intentat amb accions directes. Qui primer ha provat sort en l”eix atacant ha estat Sandro, però no ha trobat els tres pals en el seu remat. Tot seguit, els arlequinats han gaudit de dues ocasions pràcticament consecutives. El porter Coca ha evitat en un primer moment el gol en pròpia porteria de Cuadras i, segons després, Ernest no ha arribat per pocs centímetres a una centrada enverinada d”Agus.

El filial dirigit per Toni Rodríguez, més ben situat a la gespa que el seu rival, ha trobat el premi del gol a deu minuts del descans. En una falta lateral executada per Aleix, Noguera ha pentinat la pilota i Pol Moreno, en el segon pal, ha enviat la pilota al fons de la xarxa per fer el 0-1.

Més gols a la represa

El segon temps ha començat amb ensurt inicial. Per sort, un immens Sergi Tienda sota pals ha tornat a salvar al seu equip. El Cerdanyola del Vallès FC ha sortit amb molta empenta en el segon temps i ha gaudit de tres oportunitats molt clares per empatar el duel. En un doble intent de Josu, Sergi Tienda s”ha lluït per refusar les arribades dels locals.

Ha estat aleshores quan Sandro ha colpejat per ampliar distàncies. En un gran contracop dels arlequinats conduit per Agus, el lateral ha cedit per a Sandro i l”italià no ha perdonat davant Coca.

Malgrat tot, el Cerdanyola del Vallès FC ha somiat amb la remuntada després d”un magnífic gol de falta de Cuadras, que ha enviat l”esfèrica a l”escaire. Amb quinze minuts per endavant, els locals han pressionat per aconseguir l”empat i l”han estat a punt d”aconseguir en diverses accions. Al final, però, el CE Sabadell B ha matat el partit en un llançament de penal. Ernest, des dels onze metres, s”ha estrenat aquesta temporada a Tercera Divisió per segellar la segona victòria a domicili del conjunt dirigit per Toni Rodríguez. Així doncs, el CE Sabadell B ha aconseguit tres punts importantíssims a La Bòbila per situar-se a la zona tranquil·la de la taula classificatòria.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola del Vallès CF:  Alberto Coca, F. Fuentes (Dani Zaragoza, 74″), Cortés, Francis Infante, Raúl, Cuadras, Dani Romero (Eduardo, 46″), R.López, Quim Solano (Roland Garros, 46″), Josu, Silver.

CE Sabadell B: Sergi, Agus, Parera, Pol Moreno, Noguera, Yeray, David (Pol Roigé, 84″), Aleix (Ahufinger, 76″), Ernest, Oriol i Sandro (Cesc Clotet, 66″).

Gols: 0-1 (36″): Pol Moreno. 0-2 (59″): Sandro. 1-2 (72″): Cuadras. 1-3 (89″): Ernest.

Camp: La Bòbila.

Àrbitre: Martín Varas. Grogues a Raúl, Silver, Josu, R. López, Francis Infante (2A, 89″); Yeray, Noguera, Tienda.