Triomf d”infart del Sènior Femení a Sant Quirze de Besora (2-3)

Final gloriós per al Sènior Femení del Centre d”Esports Sabadell, que va endur-se els tres punts en la vuitena jornada de Preferent gràcies a un golàs de Megu en el temps afegit.

Les arlequinades van començar el partit molt endollades i van avançar-se en els primers instants després d”una gran acció col·lectiva. Sortint jugant des del darrere, Desi la va posar al segon pal des de la banda esquerra i Sandra, de primeres, va enviar la pilota al fons de la xarxa, fent així el 0-1.

Minuts després, Mayo es va topar amb el travesser en rematar de cap una falta lateral. La portera Natàlia, per la seva banda, també va ser protagonista en el primer temps en aturar a mà canviada un llançament molt perillós de les locals.

Ja a la represa, i després d”un inici fulgurant, la UD Sant Quirze Besora va igualar el duel al quart d”hora de joc. Després que la pilota s”estavellés en el travesser en el llançament d”una falta des de la frontal, Laia Serrat va aprofitar el segon refús per empatar el partit.

Però tan sols deu minuts després, el Sènior Femení va fer el seu segon gol. Sandra va realitzar una gran acció individual en banda esquerra i va fer una gran assistència a Mayo. La jugadora, entrant des de la segona línia, no va desaprofitar el regal de la seva companya i va definir a la perfecció.

Amb el partit sota control i dominant en tot moment la possessió, l”empat de les locals va arribar de la pitjor manera possible. Ja en el minut 88, una centrada des de la banda va acabar amb el gol de Melani en pròpia porteria quan intentava refusar la pilota.

Però les visitants, lluny d”enfonsar-se, van colpejar amb una genialitat en el temps afegit. Megu, des de més enllà de 25 metres, va enviar la pilota a l”escaire amb una canonada i va fer esclatar d”alegria a tot l”equip arlequinat. Al final, victòria ‘in extremis” del CE Sabadell per seguir mirant cap a les posicions capdavanteres de la taula. La setmana vinent, el Sènior Femení rep al CE Llerona, el cuer de la competició, i mirarà de sumar un nou triomf a Preferent.