Triomf d”or del CE Sabadell davant l”Albacete Balompié (6-1)

Millor, impossible. El Centre d”Esports Sabadell ha esvaït tots els dubtes amb una gran golejada i amb molt bon futbol. El conjunt dirigit per Miquel Olmo s”ha desfet de l”Albacete Balompié gràcies als gols de Cristian i Sotan i els doblets de Raúl Tamudo i Manuel Gato. D”aquesta manera, els arlequinats han aconseguit la seva segona victòria del curs a la Lliga Adelante.

Després d”uns minuts inicials de tempteig, el conjunt arlequinat ha colpejat amb una genialitat. Cristian ha fet una assistència mil·limètrica per a Raúl Tamudo, que s”ha quedat sol davant Alberto Domínguez i ha definit amb una magnífica vaselina.

Els arlequinats fins i tot han pogut ampliar distàncies en el marcador abans del quart d”hora de joc. Malgrat tot, el xut a cama canviada de Tamudo ha marxat fregant el pal. El davanter, a més, ha tornat a ser protagonista pocs minuts després. Collantes ha guanyat molt bé línia de fons i Tamudo no ha arribat per molt poc a la seva centrada.

A poc a poc, l”Albacete Balompié ha millorat en el terreny de joc i ha rondat l”àrea de Nauzet. En l”equador del primer temps, el porter canari ha hagut d”intervenir després d”un cop de cap de Gonzalo. I quan millor semblaven estar els manxecs, el conjunt dirigit per Miquel Olmo ha fet el segon gol de la tarda. Collantes ha caçat una pilota aèria i, després de guanyar en velocitat al jugador rival, ha posat una gran centrada per a Gato. El futbolista alacantí, a boca de canó, ha afusellat davant Alberto Domínguez per fer el 2-0.

Abans del descans, Aridai ha pogut sentenciar després de fer una bona paret amb Gato. L”extrem, però, s”ha topat amb l”aturada d”Alberto Domínguez, que ha tapat tots els espais. En l”últim sospir, Fran García ha estat expulsat en veure la segona groga per unes mans clares i ha deixat al seu equip amb deu homes.

Sentència en el segon temps

En la represa, Tamudo ha ensorrat les esperances de l”equip dirigit per Luis César Sampedro, que havia introduït dos canvis al descans per intentar que els seus retallessin distàncies en el marcador. El davanter, però, ha firmat una nova obra mestra per segellar el triomf dels locals. Tamudo ha retallat amb una sotana davant Antoñito i ha definit a la perfecció.

Els arlequinats han quallat un partit espectacular en l”àmbit individual i col·lectiu. Gato ha estat l”encarregat d”establir el 4-0 després d”una nova assistència de Collantes. L”extrem gadità ha regalat el gol al seu company, que ha marcat a porteria buida.

En els últims instants, l”Albacete Balompié ha fet el gol de l”honor gràcies a un penal comès per Carlos que ha transformat Rafa Chumbi. Al final, la canonada de Cristian i el gol de Sotan han posat el definitiu 6-1 en el marcador, tancant així el segon triomf del curs del CE Sabadell a la Lliga Adelante. La propera setmana, davant la UE Llagostera, l”equip arlequinat pretén mostrar aquesta mateixa versió en el terreny de joc.

Fitxa tècnica:
CE Sabadell: Nauzet, Riau, Carlos Hdez, Kiko Olivas, Cristian, Hidalgo (Eguaras, 49″), J. Hervás, Gato, Aridai (Sotan, 70″), Collantes i Tamudo (Lucas Porcar, 57″).

Albacete Balompié: Alberto, F. García, Ortiz, Rubén Cruz (Pol, 53″), J. Díaz, Keko, Noguerol (Rafa Chumbi, 46″), Edu Ramos, Cidoncha (Samu, 46″), Antoñito i Gonzalo.

Àrbitre: Pérez Pallas, comitè gallec. Ha amonestat a Javi Hervás, Carlos, Lucas Porcar; Fran García (2A, 45″).

Gols: 1-0 (9″): Tamudo. 2-0 (28″): M. Gato. 3-0 (47″): Tamudo. 4-0 (56″): Gato. 4-2 (81″): Rafa Chumbi (81″). 5-1 (85″): Cristian. 6-1 (90″): Sotan.

Camp: Nova Creu Alta, 3.098 espectadors.