Trist comiat

CE Sabadell: Craviotto, Parera (Sandro, 64’), Forniés, Alcañiz, Pol, Adri (Yeray, 84′), Marc Fdez, Batanero, Manel, Agus, Eloy (Pirulo, 64’).

Valencia CF Mestalla: Antonio, Diallo (Nacho Vidal, 67’), Caballo, Charlie, Ayala, Zahibo (Villalba, 71’), Nacho Gil, Tropi, Arango (Victor Ruiz, 80’), Quim, Sito.

Gols: 0-1, Sito (11’); 0-2, Víctor Ruiz (92’).

Àrbitre: Sergio Espasandín Cores (col·legi gallec). Ha amonestat els locals Forniés, Agus i Craviotto, i els viistants Zahibo, SIto, Antonio, Quim i Tropi.

Estadi: Nova Creu Alta. 2.353 espectadors. Homenatge previ al Prebenjamí A i l’Aleví D, campions de les seves lligues, i al Juvenil A i el primer equip femení pels seus ascensos.

No ha pogut ser. El Centre d’Esports Sabadell ha tancat la temporada 2015-16 amb 55 punts després de caure en l’últim partit a la Nova Creu Alta contra el Valencia CF Mestalla (0-2). Un gol a l’inici de partit i un altre a les acaballes han estat suficients perquè el filial valencianista s’hagi emportat els tres punts de l’estadi. El conjunt arlequinat ha tingut nombroses ocasions per capgirar el marcador però ha mancat encert. De retruc, i tot i que el Sabadell acabarà entre els vuit primers, s’esfuma el somni de la Copa del Rei amb els marcadors que s’han donat en els altres grups.

Com ja va passar en els dos duels balears, el rival ha sortit millor en els primers compassos fins al punt d’obrir la llauna. Ho ha fet Sito als onze minuts rematant de cap al segon pal. Però avui no tocava remuntada. I això que no ha sigut perquè no hi hagi hagut intents. El gol visitant ha fet reaccionar els de Miguel Álvarez. Primer, amb tres cops de caps imprecisos, dos d’ells d’Eloy Gila; després, amb un cacau d’Agus des de la frontal que s’ha estavellat al travesser; per últim, i l’ocasió més clara, amb un mà a mà d’un Manel que ha intentat definir picant la pilota per sobre d’Antonio però li ha sortit malament.

El guió s’ha calcat al segon temps: primers minuts de domini del Mestalla i reacció arlequinada. L’ocasió més clara, un altre un contra un, en aquest cas de Marc Fdez, però el seu xut ha sortit massa creuat. El Sabadell hi ha posat voluntat però no era el dia. L’entrada de Pirulo i Sandro ha donat aire fresc a l’equip però no ha solucionat un dels principals problemes d’avui: la precisió en l’última passada.

El partit ha anat morint amb el pas dels minuts, a mesura que els arlequinats es quedaven sense gasolina i, tot i un parell d’intents de Sandro en els últims instants ben resolts per la defensa visitant, el Valencia Mestalla ha rematat el duel a la contra per mitjà de Víctor Ruiz i s’ha endut els últims tres punts de la temporada de la Nova Creu Alta.

Imatge: Roger Benet