Una errada arbitral condemna al CE Sabadell a Tenerife (1-0)

El Centre d”Esports Sabadell tanca l”any 2014 amb una nova derrota. El solitari gol de Diego Ifrán ha estat suficient perquè el CD Tenerife sumés els tres punts a l”Heliodoro Rodríguez. I ho ha fet, però, en aprofitar un lliure indirecte mal assenyalat pel col·legiat.

Ambdós equips han protagonitzat un partit equilibrat i lluitat. Els locals han fet mal, sobretot, en banda dreta amb les internades de Suso. Ja en els minuts inicials, Aridane ha vist porteria, però l”àrbitre ha encertat anul·lant el seu gol per fora de joc.

Els arlequinats, per la seva banda, han respost amb dues oportunitats de Collantes, que ha estat el més desequilibrant en l”eix atacant. Amb el pas dels minuts, el conjunt dirigit per Álvaro Cervera ha continuat pressionant en tres quarts de camp i ha dificultat molt la sortida de la pilota dels visitants. Cristo, en pescar una pilota morta després d”un llançament de falta lateral, ha estat el següent en provar sort, tot i que s”ha topat amb una gran aturada de Nauzet.

I després d”aquesta intervenció del porter canari, han arribat un cúmul de desgràcies. I és que l”àrbitre s”ha equivocat xiulant un lliure indirecte favorable al CD Tenerife i Diego Ifrán no ha perdonat amb una canonada des de gairebé l”interior de l”àrea petita.

Amb 1-0 en el marcador, i després del festival de targetes del col·legiat, Collantes ha tingut una gran oportunitat per igualar el duel. Malauradament, Carlos ha reaccionat molt bé després de l”estrany que li ha fet la pilota. Cristo i Suso, amb dues accions molt clares, han pogut ampliar distàncies per al seu equip abans del descans.

Sense sort en el segon temps

Ja a la represa, el conjunt dirigit per Álex García ha gaudit de les primeres ocasions. De manera molt intel·ligent, el capità Antonio Hidalgo ha deixat passar l”esfèrica després que Aridai marxés en velocitat i fes una bona centrada. Yeray, completament sol, ha xutat massa mossegat.

L”ocasió més clara, però, ha arribat en les botes d”Eguaras. Malgrat tot, el xut espectacular del jugador navarrès s”ha estavellat contra el pal. Al final, tot i merèixer l”empat, el CE Sabadell torna a marxar de buit com a visitant. L”equip arlequinat espera canviar aquesta inèrcia negativa amb l”arribada de l”any nou.

Fitxa tècnica:
CD Tenerife: Carlos; Hugo Álvarez, Vitolo, Cristo Martín (Rivero, 77″), Aridane (Uli Dávila, 63″), Suso, Carlos Ruiz, J. Moyano, Ricardo, D. Ifran (Víctor García, 87″) i R. Cámara.

CE Sabadell: Nauzet, Víctor, Kiko Olivas, Crespí, Cristian, Javi Hervás (Juanto, 79″), Yeray, Eguaras, A. Hidalgo, Collantes (Sotan, 70″) i Ernest (Aridai, 15″).

Gol: 1-0 (36″): Diego Ifrán.

Àrbitre: Areces Franco, comitè asturià. Grogues per a Carlos Ruiz, Ricardo; Víctor, Nauzet, A. Hidalgo, Cristian, Yeray.

Camp: Heliodoro Rodríguez.