Vendaval de gols (4-1)

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Yeray (Batanero, 72″), Bruno (Agus, 67″), Adrián, Manel, Pirulo, Marc Fdez (Forgas, 79″).

CD Eldense: Marcano, Ortega, Juanje (Sallés, 79″), Berforti, Gotor, Juan Fresno (Carlitos, 61″), Quim Araujo, Petcoff, Piquero (Óscar Torregrosa, 76″), Cañadas, Serra.

Gols: 0-1, Cañadas (22″); 1-1, Gotor (pp, 36″); 2-1, Manel (58″); 3-1, Bruno (61″); 4-1, Marc Fdez (68″)

Àrbitre: Raúl Martín González Francés (Las Palmas). Ha amonestat el local Yeray.

Estadi: Nova Creu Alta (2.017 espectadors). S”ha guardat un minut de silenci en memòria del periodista Joaquim Fité i el pare del nostre conseller Lino Gutiérrez.

Tornada a la competició per la porta gran. El Centre d”Esports Sabadell ha estrenat oficialment el 2016 amb una contundent victòria contra el CD Eldense (4-1) en un partit que ha tingut dos noms propis. El primer: Manel Martínez. L”exdavanter del filial s”ha estrenat amb un gol i una assistència en el seu primer partit a Segona B. El segon: el vent. Els dos equips han hagut de batallar amb aquest convidat meteorològic sorpresa i, de la mateixa forma que ha perjudicat els interessos del Sabadell a la primera meitat, també ha beneficiat a la segona.

Els dos equips han sortit amb la intenció de dominar la pilota. El conjunt arlequinat ha estat més intens en els primers minuts i Manel, en el 10″, ha donat el primer avís després de superar Marcano, però la seva passada de la mort l”ha salvat “in extremis” Gotor. A partir d”aquí, l”Eldense s”ha fet amb el control de la possessió ajudat pel vent. Juanje ha enviat la pilota al pal després d”un xut enverinat i, com ja va passar a la primera volta, Cañadas ha obert la llauna amb un llançament de falta directa. El gol ha caigut com un gerro d”aigua freda i el Sabadell ha trigat uns minuts en reaccionar. No ha estat fins al 36″ quan arribaria la igualada al marcador per mitjà de Gotor en pròpia porteria després de desviar una centrada de Marc Fernández.

La segona part ha estat completament diferent. Un monòleg arlequinat. La doble oportunitat d”Adri Díaz i Manel només començar ha estat el preludi del que havia d”arribar. El nou “9” de l”equip i Bruno han estat un punyal amb espais a dalt. Primer ha estat el torn del brasiler, qui ha regalat el gol a Manel; després li ha tocat al del planter, qui ha deixat Bruno tot sol després de pentinar la pilota. A la festa s”ha afegit Marc Fernández amb el quart gol del matí després d”aprofitar una errada de la defensa i el porter de l”Eldense per marcar a plaer. En 10 minuts, partit resolt amb una golejada que podria haver estat més gran i tres punts per començar la segona volta.

A l”espera que es completi la jornada, el Sabadell supera l”Eldense i se situa en setena posició amb 28 punts, a quatre de les places de promoció d”ascens. La pròxima setmana, visita a Xàtiva per enfrontar-se al CD Olímpic, actualment en descens, amb l”objectiu que el 2016 també canviï la quasi eterna dinàmica lluny de la Nova Creu Alta.