Victòria de cap i cor

El Centre d’Esports Sabadell segueix amb la seva bona ratxa després del nomenament de Guillermo Romo com a entrenador arlequinat. Avui, gràcies a un gol de Txomin Barcina, el Sabadell s’emporta tres punts d’or per escalar en la classificació. L’equip local ha mostrat, una vegada més, que sap sofrir defensivament a la mateixa vegada que estar molt actiu en l’atac.

L’inici dels arlequinats ha sigut elèctric. En menys de deu minuts, els homes de Guillermo Fernández Romo han tingut fins a quatre ocasions per desfer l’empat; la primera jugada de perill ha sigut de Javi Barrio, qui a la sortida d’un córner ha rematat de cap perfecte al pal llarg, que ha obligat a Aulestia a treure els punys per evitar el primer. Després, ha sigut ‘O Mago’ Peláez qui ha tingut una clara ocasió després que Paris Adot, molt actiu en l’atac arlequinat en els primers minuts, rematés de cap. Segons després, el mateix Paris Adot, seguit d’una preciosa conducció de Txomin, ha posat una centrada rasa mil·limètrica per a Borjas Martín, que no ha pogut definir enfront Aulestia. Per últim, ha sigut Adri Díaz qui tractava d’avançar als arlequinats amb un xut llunyà.

L’Atlético Baleares s’ha refet de la primera envestida de l’equip local i ha tractat de dominar més el partit. Des d’aleshores el Sabadell ha estructurat les seves línies defensives intel·ligentment per buscar pilotes en llarg que pogués aprofitar Borjas Martín, tractant de trencar la línia defensiva de fora de joc. El partit ha anat derivant al mig del camp buscant jugades aïllades, fins que l’àrbitre ha senyalat el final de la primera part.

L’inici dels segons quaranta-cinc minuts ha sigut a la inversa. L’equip balear ha començat estrenyent i tractant d’arribar a la porteria d’Ezkieta, tot i que sense èxit, però passat un quart d’hora i coincidit amb l’entrada de Ciércoles al terreny de joc, el Sabadell ha tornat a ser el protagonista en les jugades d’atac. Les jugades maduraven més, sense renunciar a la velocitat de les ales arlequinades.

A cinc minuts pel final, una jugada iniciada per Ciércoles i Diego Peláez, amb un teva-meva al mig del camp, ha finalitzat amb una incorporació de Paris Adot fins a la línia de fons, fent una passada de la mort per la incorporació de Txomin.

El proper cap de setmana el Sabadell viatjarà cap a les Illes Balears per enfrontar-se al Mallorca ‘B‘.