Victòria del CE Sabadell en el tercer amistós de pretemporada

09/09/2020

El Centre d’Esports Sabadell aconsegueix la victòria per 1 a 0 en el tercer partit de la pretemporada 20/21 davant del CF Badalona. El gol arlequinat ha vingut de la mà d’Antonio Romero.

L’enfrontament, disputat a Sant Oleguer, ha estat dominat pel conjunt d’Antonio Hidalgo que  ha sabut crear nombroses ocasions de perill a camp rival. Des dels primers minuts, ho intentava el Sabadell amb arribades de Juan Hernández i Gorka Guruzeta, les dues referències ofensives de la primera meitat.

Al minut 36, ha arribat el gol d’Antonio Romero després d’una molt bona pressió al porter Dorronsoro. Li ha robat la pilota, i el migcampista no ha perdonat. Antonio Romero, ha aconseguit així, el seu primer gol vestit d’arlequinat.

A pocs minuts de l’inici de la segona meitat han arribat els canvis. Han entrat Josu, Adri Cuevas, Undabarrena i Astals. I minuts més tard, també ho han fet Edgar, Grego, Víctor García, Jaime i Néstor. A la porteria, Froi ha substituït a Diego Fuoli a falta de 15 minuts pel final. I Gausachs ha substituït a Aleix Coch en l’eix defensiu.

El Sabadell ha continuat creant perill a l’àrea del Badalona però sense aconseguir el gol. Edgar Hernández ho ha intentat vàries vegades, de falta directa i amb un xut sota pals que ha marxat fregant el pal. Heber Pena també ho ha provat amb un potent xut que ha marxat desviat.

El Sabadell ha aconseguit la primera victòria de la pretemporada, amb molt bones sensacions a falta de pocs dies de l’inici de la nova temporada a la Liga Smartbank. Antonio Hidalgo ha valorat el partit positivament.