Visita del principal patrocinador

Dirigents del patrocinador principal del Centre d’Esports Sabadell, BoYang Investment, han visitat avui la Nova Creu Alta per reunir-se amb els responsables de l’entitat i avaluar l’estat actual del patrocini i la possibilitat d’ampliar-lo en un futur. Tots ells, per cert, ja van ser testimonis d’excepció des de la llotja de la victòria contra el Reus Deportiu en el passat partit de lliga.

Un cop finalitzada la reunió, el màxim responsable de BoYang, He Jun, i el president arlequinat, Antoni Reguant, han comparegut en roda de premsa per respondre les preguntes dirigides, en gran part, a una possible compra del club. “Si les coses evolucionen en positiu i s’estableix una relació de ‘win-win’, estem oberts a contemplar totes les possibilitats però comprar un club no és una tasca tan senzilla. Estem tractant molts temes en profunditat i és d’hora per poder prendre cap decisió”, ha assegurat Jun. 

Sobre el paper dels dos jugadors xinesos que formen part de la plantilla del Juvenil ‘A’, Cheng i Liu, He Jun ha reconegut que només porten quatre mesos i és d’hora per emetre una valoració però entenen que el futbol espanyol “és el més adient per poder desenvolupar-los”. El màxim dirigent de BoYang Investment també s’ha mostrat content per la rebuda de la gent i de la ciutat.

D’altra banda, Reguant ha manifestat que els responsables de l’empresa xinesa són “gent que comparteix la nostra visió” i s’ha referit al futur de l’entitat: “Com hem dit en més d’una ocasió, requereix d’un soci estratègic. Tots sabem els problemes que té tota la Segona B, en aquesta categoria és impossible sobreviure sense aquesta figura”.