El pack remuntada no s”atura!

 
Vam guanyar la primera final davant el Deportivo Alavés. Però volem el ple de triomfs! Per això, el Centre d”Esports Sabadell continuarà venent el pack remuntada durant aquesta setmana, abans de rebre a la UE Llagostera en el matx català.
 
Per només 25 euros a la zona de Gol o 40 euros a Lateral, podràs veure els quatre pròxims partits que es juguin a l”estadi. D”aquesta manera, viuràs duels decisius davant la UE Llagostera, RCD Mallorca, CD Lugo i Real Racing Club de Santander.
 
De moment, el pack remuntada es vendrà a través del ticketing online i a les oficines situades a la Nova Creu Alta o per via telèfonica per als aficionats que no puguin venir en l”horari habitual. En els dies posteriors, s”activarà la possibilitat d”adquirir-ho a través del ticketing online. Un cop els arlequinats comprin el pack, se”ls hi farà entrega de les entrades corresponents.
 
Preus del duel davant la UE Llagostera
 
Per a la 29a jornada de la Lliga Adelante (dissabte 14 de març, a les 18 hores), el Centre d”Esports Sabadell comunica que els preus són els següents:

Gol 10
Lateral 15
Tribuna 25
Grada visitant 12
 
Els recordem que les entrades es poden comprar a través del ticketing online i també a les oficines de l”estadi, que tenen el següent horari durant les setmanes en què l”equip arlequinat disputa partits com a local:
De dilluns a dijous: de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores
Divendres: de 10:00 a 14:00 hores i 16:00 a 19:00 hores
Dissabte: de 10:30 a 13:30 hores
 
Els nens i nenes de 0 a 4 anys entraran de manera gratuïta. A partir dels 5 anys, els nens i nenes pagaran el mateix que els adults.