A la segona!

CE Sabadell: Inés, Peque, Desi, Georg, Paola, Silvia, Lilo, Yaiza, Roco, Lidia i Maria.

Molins de Rei CF: Lorena, Nuria, Sandra, Maria, Julia, Laia, Blanca, Sarai, Tania, Paula i Gemma

Gols: 1-0, Maria (12′); 1-1, Blanca (40′); 2-1, Roco (58′); 3-1, Maria (77′); 4-1, Lilo (89′).

Àrbitre: Germán Rodríguez Roig. Ha amonestat la local Gis.

Estadi: Olímpia.

Objectiu complert. El femení del Centre d’Esports Sabadell va tancar ahir matemàticament el seu ascens a Segona Divisió. Rebien les de Jordi Saltó a Olímpia el tercer classificat, el Molins de Rei CF, i només necessitaven un punt per ser nou equip de la segona màxima categoria del futbol estatal. Les arlequinades van pujar per la porta gran: 4-1 contra l’únic rival que encara tenia opcions amb la calculadora en mà.

Ben aviat obrien el marcador les de Saltó amb un gol de Maria Barrero després d’aprofitar un refús. El partit entrava aleshores en un compàs d’imprecisions i poc control de la pilota. Blanca, en segona instància, aprofitava per empatar abans del descans. La segona part, que va començar més tard degut a la forta tempesta caiguda a Sabadell, va ser una altra història. El Molins perdonava; el Sabadell no. La ‘pitxitxi’ de l’equip, Roco, tornava a posar per davant el conjunt arlequinat; Maria, novament, i Lilo sentenciaven el duel al tram final de partit.

La jornada no va poder ser més rodona: ascens i títol de lliga a tocar. El Sant Gabriel ‘B’ va perdre a casa contra el Fontsanta-Fatjó i es queda a sis punts del Sabadell femení amb nou per disputar-se.