Álex García: “Guanyar davant la UD Las Palmas seria una injecció de moral”

El tècnic del CE Sabadell, Álex García, ha assegurat que el duel davant la UD Las Palmas pot ser una bona ocasió per canviar la inèrcia de l”equip. “Puntuar o guanyar davant la UD Las Palmas seria una injecció de moral molt gran en el vestidor”, ha dit en roda de premsa.
 
L”entrenador, a més, ha volgut destacar la qualitat de l”adversari de la quinzena jornada de la Lliga Adelante. “La UD Las Palmas té jugadors de qualitat. Intentarem que no dominin la pilota, els hi volem treure la possessió. Serem valents, però ens enfrontem a un equip que domina tots els aspectes del joc“, ha valorat.
 
Sobre la proposta de joc que pretén transmetre, Álex García ha expressat que, de moment, el més important és sumar punts. “Volem jugar d”una manera determinada davant la UD Las Palmas, però el més important és guanyar. Ens hem d”adaptar a la competició i sumar punts tan aviat com es pugui”, ha afirmat.
 
El tècnic barceloní també ha parlat sobre els aspectes que ha treballat durant la seva primera setmana al capdavant de l”equip. “He intentat conèixer al grup i he incidit en diferents aspectes en l”àmbit tàctic i defensiu. A partir d”una base fixa, anirem modificant i adaptant el sistema, però tot naixerà a partir d”un model”, ha conclòs.