Coneix el cos tècnic de Jose Solivelles

L’arribada de Jose Solivelles no ha estat l’única modificació que hi ha hagut a la banqueta del primer equip del Centre d’Esports Sabadell. Per encetar l’etapa més important de la seva carrera esportiva, el nou tècnic arlequinat ha decidit rodejar-se dels mateixos homes que han portat el filial a la millor classificació de la seva història a Tercera Divisió. Repassem els noms.

La mà dreta de Solivelles serà Miquel Ezequiel (segon per la dreta), qui va arribar al Sabadell l’estiu de 2012 per ser el segon entrenador de Toni Rodríguez a Segona Catalana. Tots dos van comandar el filial arlequinat fins a Tercera on, després de salvar-lo el primer any, Rodríguez no va continuar i Ezequiel es va quedar per fer tàndem amb Solivelles, a qui ja coneixia de l’època del Jàbac. Ezequiel també ha estat segon entrenador de Sergio Lobera a equips com el Terrassa o el San Roque Lepe, així com a les categories inferiors del Barcelona.

Un altre dels homes de confiança de Solivelles és Jordi Peris (primer per l’esquerra), nou preparador físic del primer equip. Procedent del Cerdanyola, Peris ja duu quatre temporades a l’entitat on ha entrenat diferents equips de la base i, des de fa dos anys, amb el juvenil i el filial, és l’encarregat de posar a punt els jugadors dirigits per Solivelles. L’entrenador de porters serà Pedro Puigserver (segon per l’esquerra), el més ‘inexpert’ al Sabadell, ja que es va incorporar la temporada passada, però que compta amb un bagatge de primer nivell després de passar per l’Olot a Segona B o per l’escola de l’Espanyol.

L’staff es completarà amb Jordi Bransuela com a encarregat de material, Javi Vela com a ajudant, Xavi Nogueras com a fisioterapeuta, i un altre dels homes de la casa que va arribar amb Toni Rodríguez a Segona Catalana, Manuel Hermosa, com a delegat.