Cruel empat contra el Barça B (2-2)

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Alcañiz, Lucas Viale, Yeray, Juan Osado (Forgas, 71″), Adrián, Bruno (Batanero, 86″), Pirulo, Roigé (Marc Fernández, 62″).

FC Barcelona “B”: Ortolà, Palencia, Grimaldo, Rodri, Quinti, Ros, J. Cámara (R. Costa, 90″), Kaptoum (Enguene, 86″), Dongou, Gumbau, Campins (Aitor, 65″).

Gols: 1-0, Pirulo (21″); 1-1, J. Cámara (36″); 2-1, Bruno (80″); 2-2, Aitor (87″).

Àrbitre: Alemán Pérez. Va amonestar els locals Roigé, Pastells, Marc Fernández i Yeray, i els visitants Kaptoum i Grimaldo.

Estadi: Nova Creu Alta. 2.281 espectadors. Es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de París i es va fer entrega d”una placa commemorativa a l”alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, com a representant de la ciutat homenatjada.

Quarta jornada consecutiva sense conèixer la victòria d”un Sabadell que, contra el Barça B, va fer mèrits més que suficients per endur-se els tres punts. El conjunt de Miguel Álvarez es va haver de conformar amb un empat contra un filial blaurana que va aprofitar les dues úniques arribades que va tenir durant el partit.

El Sabadell va ser l”encarregat de portar el pes del partit durant els 90 minuts i això es va traduir en nombroses ocasions que no es van arribar a materialitzar. Després d”algun tímid avís, Pirulo va aprofitar una incursió de Valentín per banda esquerra per avançar al minut 21″ el conjunt arlequinat amb una gran rematada de primeres amb cama esquerra. A deu minuts per al descans, Grimaldo ho provaría amb un xut creuat que refusava Craviotto. La pilota queia a peus de J. Cámara per establir l”1-1.

Els homes de Miguel Álvarez no van deixar de buscar amb insistència el 2-1 però topaven una vegada i una altra amb el porter del Barça B, Ortolà. Pirulo i Osado no el van poder superar, Pol Roigé ho va intentar amb un xut que marxava per molt pocs centímetres, però qui va trobar el premi va ser Bruno. El davanter arlequinat, amb una gran rosca ajustada al pal, marcava el seu primer gol en partit oficial amb la samarreta del Sabadell a deu minuts per al final. Semblava que els tres punts no volarien de la Nova Creu Alta fins que Aitor, en el 87″, es veia beneficiat per una sèrie de rebots i infortunis per col·locar el definitiu 2-2 en el marcador.

Amb aquest empat, el Sabadell suma 15 punts en 14 jornades i ocupa la primera posició de descens directe a Tercera, quedant-se a un sol punt de la salvació. El pròxim compromís serà diumenge (12h.) a Badalona (11è, 19 punts).