Derrota del Sènior Femení davant el Cerdanyola del Vallès FC (0-3)

El Sènior Femení del Centre d”Esports Sabadell va caure davant el Cerdanyola del Vallès FC en un derbi espès per a les locals. Les jugadores dirigides per Carlos Areán no van poder acabar amb la imbatibilitat de les visitants, que van ser superiors en el terreny de joc i es van endur els tres punts de l”Olímpia.

En un duel important davant un rival d”entitat, al conjunt arlequinat li va faltar fluïdesa i convicció en les seves idees. No hi va haver enllaços entre línies i el CE Sabadell no es va sentir còmode a la gespa.

Per la seva banda, el Cerdanyola del Vallès FC, fruït del seu domini, es va avançar en el marcador en l”equador del primer temps. Després de robar la pilota en una mala sortida, Flor de Luna va regatejar a la lateral i no va fallar en l”u contra u davant Natalia definint al pal llarg.

A partir d”aleshores, el Sènior Femení va anar a contracorrent i va rebre un nou cop a deu minuts del descans. A la sortida d”un córner, una jugadora blanc-i-verda situada al segon pal va posar la pilota al cor de l”àrea i Carla va afusellar per ampliar distàncies.

Ja a la represa, l”equip dirigit per Carlos Areán va millorar en la gespa, sobretot en els primers instants del segon temps. Fins i tot Chiqui va poder canviar el guió del partit, però la pilota es va estavellar contra el travesser. Malgrat tot, les blanc-i-verdes van sentenciar el duel en aprofitar una nova imprecisió defensiva. Núria va ser l”encarregada d”establir el definitiu 0-3.

Amb aquesta derrota davant el líder de Preferent, el Sènior Femení del CE Sabadell trenca la seva ratxa i ja es mentalitza per al següent compromís de la lliga. Les arlequinades esperen retrobar la seva millor versió en el partit que disputaran a Sant Quirze de Besora.