El CE Sabadell se’n va de Festa Major

El CE Sabadell ha celebrat a l’engròs la Festa Major de la ciutat. Un gol de Manel Martínez sobre la botzina ha culminat el primer triomf de la temporada. Abans, a la primera part, el partit ha començat espès, sense un dominador clar i sense arribades a cap dels dos costats. No ha estat fins passat el primer quart que, en una gran jugada d’estratègia entre Carrión i Monroy, el dretà ha aconseguit connectar amb Pau Resta que ha estrenat el seu compte golejador amb l’Arlequinada.

Amb el gol, el Centre d’Esports s’ha començat a sentir més còmode i a arribar amb perill a camp contrari. Amb conduccions, majoritàriament de Baselga i Cristian, els de Miki Lladó s’han aproximat a l’àrea navarresa amb relativa facilitat. No obstant això, Ortolá també ha tingut la seva dosi de protagonisme i ha evitat el gol osasunista en fins a dues ocasions, primer aturant un xut des de fora de Yoldi i, posteriorment, amb una parada salvadora sobre la línia a la rematada d’Aguirre.

Al segon temps, els visitants han sortit molt més decidits a igualar. I ho han aconseguit. Als primers minuts, Eneko ha rematat al fons de la xarxa una deixada d’Aguirre, els Arlequinats han reclamat la pilota havia sortit. Amb l’empat, el partit s’ha trencat. Ortolá ha salvat el segon d’Osasuna amb diverses aturades de mèrit i també el Sabadell ha pogut assolir el gol del triomf. I quan tot semblava abonat al repartiment de punts, Manel ha aprofitat una errada defensiva per definir a la perfecció i fer esclatar la passió i la bogeria a les graderies de l’estadi.

Amb aquest triomf, el CE Sabadell suma tres punts a la taula i s’alça fins a la vuitena plaça. La setmana vinent, els de Miki Lladó viuran un partit d’alçada amb la visita a El Toralin, el camp del líder, la Ponferradina. Serà el proper dissabte a les 19:30 i els Arlequinats buscaran el segon triomf consecutiu per a mantenir la bona dinàmica. Som-hi, afició!