El femení apunta alt

Primera sortida i primera victòria. Les noies de Jordi Saltó van tornar a vèncer, aquesta vegada a domicili, en el Municipal Josep Guardiola de Santpedor.

El Sabadell volia oblidar el regust amarg que va deixar la victòria de la setmana passada, després de vèncer al Camp Clar per 2-1 però sense acabar de quedar-se amb unes bones sensacions. Les de Jordi Saltó tenien apresa la lliçó i, amb alguna variació en l”onze, van sortir a la gespa a guanyar el partit. La intenció del Sabadell, de ser dominador de la pilota va quedar plasmada des del primer moment encara que els gols no van arribar fins a la segona meitat.

Maria va ser la primera a golejar per a les visitants. En el minut 59 de partit va inaugurar el lluminós posant per davant a les arlequinades. I Patri, que va sortir de refresc en la segona meitat, va ampliar distàncies en el 79″. La guinda definitiva va ser obra de Gisela Vidal, qui també va entrar de refresc.

D”aquesta manera, el Sabadell segueix explicant els seus partits per victòries i demostra així, que tant les titulars com les suplents lluitaran juntes per aconseguir l”objectiu marcat a inici de temporada.

 

Fitxa tècnica

CF Santpedor: Mar, Ester, Elisabet, Aina, Núria, Paula, Marina, Zaida, Rosa, Clara, Blanca

CE Sabadell: Mariajo, Eli, Desireé, Georgina, Marta, Debora, Megumi, Yaiza, Silvia, Cosi, Maria.

Gols: Maria (1-0, 59″), Patri (2-0, 79″), Gisela (3-0, 90″)