El filial també pot amb el Júpiter

CE Sabadell ‘B’: Sergio, Diego, Guillem, Estellés, Pol, Parera, Español (Peña, 73′), Civil (Pol Monells, 93′), Sandro (Alba, 83′) i Cesc.

CE Júpiter: Víctor, Adrià, Marc, Anás (Mechi, 61′), Ahufinger, Sergi, Josu, Gueri (Kike, 46′), Quim, Prat (Vives, 80′) i Pau.

Gols: 1-0, Español (18′); 2-0, Civil (22′); 3-0, Cesc (30′); 3-1, Sergi (44′); 3-2, Josu (86′); 4-2, Civil (93′)

Àrbitre: López Carballo (Maresme). Targetes grogues a Estellés i Peña del Sabadell B, i Adrià i Pau del Júpiter. Doble targeta groga a Sergi (82′) i targeta vermella directa a l’entrenador Juanjo García.

Estadi: Pepín Valls. 250 espectadors.

El Sabadell ‘B’ segueix imparable i ja suma dotze jornades consecutives sense perdre. En aquesta ocasió, la víctima ha estat el Júpiter, un dels pocs equips que havia aconseguit derrotar els arlequinats en el que portem de temporada. Una molt bona primera mitja hora de joc ha deixat el partit encarrilat. L’efectivitat arlequinada ha estat màxima i Español, Civil i Cesc han posat en clar avantatge els sabadellencs que, per moments, feien un joc espectacular. Un gol en el darrer minut del primer temps de Sergi, rematant de cap un servei de cantonada, ha donat aire al conjunt barceloní de cara al segon temps.

A la represa, Juanjo García ha mogut la banqueta i el seu equip s’ha cregut que podia remuntar el partit. Mica en mica, ha anat dominant el partit però sense gaudir d’ocasions clares a la porteria de Sergio. Al Sabadell ‘B’ li costava fer el seu joc habitual i el Júpiter buscava un segon gol que els apropés al seu objectiu de treure alguna cosa positiva de Castellar del Vallès. No ha estat fins els darrers minuts de partit quan Josu ha fet el segon gol amb un xut ajustat al pal. El Júpiter ha tingut una bona oportunitat per fer l’empat a tres però en la jugada següent i en un ràpid contraatac, Civil feia el seu segon gol de la tarda i sentenciava una nova victòria dels homes de Jose Solivelles (2n, 42 punts) que els apropa una mica més al líder, l’AE Prat (44).