El Sabadell presenta el seu projecte per al futbol femení

Aquesta tarda a la sala de premsa Miguel Quereda de l”estadi creualtenc s”han donat cita les integrants del primer equip femení de l”entitat per presentar el projecte del club amb el femení. Un projecte que sens dubte, no deixa indiferent a ningú perquè l”objectiu principal d”est és deixar l”equip on es mereix i d”on no va haver de desaparèixer, la Primera Divisió.

El conseller Toni Reguant, acompanyat per un dels màxims responsables del femení, Carlos Arean i de la portera Mariajo Pons han donat el seu punt de vista sobre el femení en l”entitat arlequinada així com el perquè sobre aquesta aposta tan decidida del club pel femení.

 

Toni Reguant: ‘”Ha arribat el moment de deixar el femení on es mereix””

El conseller Toni Reguant ha estat contundent en el seu inici de la compareixença davant els mitjans de comunicació. Toni ha assegurat que ara és el moment idoni per donar aquesta empenta al femení de l”entitat arlequinada ‘”Ha arribat el moment de deixar el femení on es mereix”” Així mateix, Toni ha informat sobre quin serà l”objectiu del club en els propers anys amb el femení ‘”S”ha fet una planificació i unes incorporacions per intentar estar a la zona alta i competir amb els principals equips.””

 


Carlos Arean: ‘”Comptem amb el suport del club, estem fent un pas molt important com a entitat””

Uns dels artífexs d”aquest femení és Carlos Arean. El que va ser entrenador del primer equip arlequinat ha afirmat sentir que ‘”el club feia temps que volia potenciar el femení i comptar amb Mariajo Pons és una mostra d”això.”” Així mateix, Arean ha estat ambiciós a declarar que l”objectiu de l”equip no ha de ser un altre que l”ascens ‘”L”any passat ens quedem a un punt i aquest any ha de ser el nostre.””

 


Mariajo Pons: ‘”Torno a casa meva. Em sento feliç de poder formar part d”aquest projecte””

Però la principal protagonista de la tarda ha estat Mariajo Pons. La portera sabadellenca, que va ser internacional per Espanya i Catalunya ha declarat sentir-se molt feliç de tornar a casa ‘”Després de deixar el València, torno a casa per formar part d”aquest projecte. Estic molt feliç.”” La portera ha assegurat acceptar el repte perquè ‘“Vull tornar a gaudir de la Primera Divisió amb el Sabadell una altra vegada.”” Així mateix, Mariajo no creu que estigui fent un pas enrere en la seva carrera ‘”Jugar en Preferent no és fer un pas enrere en la meva carrera, m”agrada el repte d”ascendir primer a Nacional i després, a Primera Divisió.”” 

Finalment, Mariajo no solament exercirà la tasca de defensar la porteria arlequinada, sinó que a més ajudarà en la coordinació de la base femenina així com entrenadora de porteres i temes comunicatius del femení arlequinat.