El Sènior Femení cau davant un efectiu FC Sant Pere Pescador (2-4)

Després d”un any 2015 espectacular, al Sènior Femení del CE Sabadell li està costant afrontar aquest últim tram de temporada. Davant el FC Sant Pere Pescador, les arlequinades van caure per segona jornada consecutiva i es mantenen en la zona tranquil·la de la taula.

El conjunt dirigit per Carlos Areán va gaudir del control de la pilota gairebé en tot el partit i va tenir ocasions clares en el primer temps. Georgina, en un llançament de falta que es va estavellar contra el pal, va tenir la primera oportunitat. Les empordaneses, per la seva banda, tenien la seva idea de joc molt clara i van mostrar un joc molt directe buscant la velocitat dels extrems.

Així va arribar el primer gol, obra de Tania. La davantera va retallar davant la central arlequinada i va creuar l”esfèrica a la perfecció per inaugurar el marcador. Tot seguit, el CE Sabadell va empatar el duel. En un llançament de falta lateral executat per Cosi, Mayo va rematar en el segon pal per fer l”1-1. Malgrat tot, l”adversari es va tornar a posar en avantatge gràcies a un polèmic penal transformat per Tania.

Ja a la represa, el Sènior Femení va tenir opcions per igualar el matx i fins i tot l”àrbitre li va anul·lar un gol per fora de joc. A més, en una pilotada llarga, Sandra es va plantar completament sola davant la portera rival, que la va fer caure a dins de l”àrea. No obstant això, el col·legiat no va assenyalar la infracció.

Va ser aleshores quan el FC Sant Pere Pescador va demostrar el perquè és un dels equips forts de la categoria. En un contracop conduït a la perfecció, Tais va dibuixar una gran diagonal i va ampliar la renda del seu equip amb un xut ras. Minuts després, en una nova acció veloç al contraatac, Silvia, des de fora de l”àrea, va fer el quart gol de les visitants. Ja en els darrers minuts, Debo, a la sortida d”un córner, es va encarregar de fer el definitiu 2-4 a l”Olímpia.