El Sènior Femení deixa escapar una oportunitat d”or

El Sènior Femení del CE Sabadell va desaprofitar una gran ocasió per consolidar-se en la zona alta de la classificació i lluitar per l”ascens. En un cap de setmana molt intens, el conjunt dirigit per Carlos Areán va disputar dos partits davant rival directes i va sumar un punt, cedint així la seva primera derrota d”un any 2015 memorable.

Dissabte, derrota davant el FC Sant Pere Pescador

L”equip local va sortir més endollat al terreny de joc i, ja als quaranta segons de joc, es va avançar en el marcador amb un llançament de falta de Cristina. Això va fer que les arlequinades anessin a remolc durant tot el duel. A més, la cosa es va complicar encara més a l”equador del primer temps quan l”àrbitre va assenyalar un penal en contra que va significar el 2-0. Instants després, Chiqui va poder canviar el guió del matx en un u contra u.

Ja a la represa, Megu sí que va retallar distàncies amb una magnífica vaselina. Les visitants fins i tot van tenir oportunitats per empatar, com en un xut després d”una gran acció individual de Sandra. Malgrat tot, el FC Sant Pere Pescador va sentenciar el partit a la sortida d”un servei de cantonada.

Diumenge, empat en un matx vibrant davant el CD Sant Gabriel

En un partit vistós i molt atractiu, CE Sabadell i CD Sant Gabriel van signar les taules. Sandra va obrir la llauna amb un golàs des de fora de l”àrea, però les visitants van empatar amb un gol de penal després d”unes mans de Debo. Abans del descans, la mateixa Debo es va encarregar d”establir el 2-1 amb un cop de cap a la sortida d”un córner.

En el segon temps, les futbolistes del Sènior Femení van notar el cansament en les seves cames i de nou van cedir l”empat, en aquesta ocasió obra de Cristina en pescar un rebot. Ja a deu minuts per acabar el partit, Guadalupe va marcar les diferències amb una gran acció individual i Kenni Louise, des de la frontal, va capgirar el marcador advers. Per sort, Gisela va fer justícia en el temps de descompte i va enviar l”esfèrica a l”escaire amb un magnífic llançament de falta lateral.