El Sènior Femení tomba el FC Femení Tortosa-Ebre (1-4)

El Sènior Femení del CE Sabadell continua mirant cap a les posicions capdavanteres de la classificació. En aquesta ocasió, les arlequinades van tornar de Tortosa amb els tres punts gràcies al gol de Chiqui i el hat-trick de Sandra.

Les locals, malgrat tot, van poder avançar-se en el marcador en un xut que va marxar fora. Després d”aquest ensurt inicial, l”equip dirigit per Carlos Areán va quallar un primer temps espectacular i no va donar cap opció al rival.

Al quart d”hora de joc, Debo va robar l”esfèrica al mig del camp i va assistir a Sandra, que va regatejar a la portera i va marcar a plaer per fer el primer gol del matx. El segon va ser obra de Chiqui després d”una bona acció col·lectiva. El seu centre-xut va sorprendre la portera Carla i es va colar al fons de la xarxa.

Abans del descans, i després de combinar de banda a banda, Sandra va pescar una pilota entre línies i va definir a la perfecció per segellar la victòria.

Ja a la represa, el FC Femení Tortosa-Ebre va avançar files i va fer mal amb la seva pressió, dificultant així el joc de les visitants. Tot i això, el conjunt arlequinat va fer el quart gol després d”una recuperació de Megu. Sandra va rebre l”esfèrica, va regatejar a la central i va tancar el seu hat-trick particular. Al final, les locals van establir el definitiu 1-4 fent el gol de l”honor en un córner molt tancat executat per Judit.