Els penals donen el bitllet per a la final (0-0, 4-2)

FITXA TÈCNICA

UE Rubí: Juanmi, Campos, Joel (Kiki, 77″), Richi (Marc Garcia, 65″), Carrasco, Mendoza, Pau Gené (Estrada, 65″), Pau López (Jordi Morcego, 88″), Romo (Andreu, 80″), Aleix i Adri Grau.

CE Sabadell: Sergi, Agus, Forniés, Alcañiz, Estellés, Yeray, Álex Cortell (Bruno, 70″), Adama (Adrián, 62″), Manel (Forgas, 62″), Sandro i Cesc (Max, 70″)

Gols: –

Tanda de penals: Forgas (1-0), Kiki (1-1), Sandro (2-1), Marc Garcia (2-1, atura Sergi), Bruno (3-1), Estrada (3-2), Forniés (4-2), Aleix (4-2, atura Sergi).

Àrbitre: David Garcia Rosel. Ha amonestat els locals Adri Grau i Pau López, i els visitants Forniés, Adama i Adrián.

Estadi: Municipal de Can Rosés: 300 espectadors.

La loteria dels penals ha somrigut el Centre d”Esports Sabadell. El conjunt arlequinat disputarà la segona final de Copa Catalunya de la seva història després de superar la UE Rubí des dels onze metres (4-2). El porter Sergi Tienda s”ha erigit en l”heroi de la tanda en aturar dos dels quatre penals del conjunt local. Tot això, després d”arribar al final dels 90 minuts reglamentaris sense que s”hagués mogut el marcador inicial.

La primera part ja convidava a pensar en la possibilitat dels penals. El joc era molt travat i als dos equips els hi costava arribar a l”àrea contrària. No ha estat fins a la mitja hora de joc quan ha arribat la primera gran ocasió. Forniés ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l”àrea per engaltar un potent xut que s”ha estavellat al pal.

A la represa, el Sabadell ha continuat amb el domini de la pilota i el Rubí només ho intentava amb xuts llunyans que marxaven molt desviats. Estellés, a la sortida d”un córner, ha estat a punt d”obrir la llauna. Més a prop ho ha tingut Cesc, als quinze minuts de la segona part, amb una rematada de cap en boca de gol que ha tret sobre la mateixa línia la defensa del Rubí. La darrera del temps reglamentari, i la més clara dels de Julià Garcia, l”ha tingut Kiki amb una falta directa que ha marxat fregant el pal.

Ja a la tanda de penals, plena d”encerts per a Forgas, Sandro, Bruno i Forniés, i Sergi Tienda, corejat per l”afició arlequinada desplaçada a Can Rosés, s”ha convertit en el gran protagonista després d”aturar la segona i la darrera pena màxima del Rubí.

Com dèiem, el Sabadell jugarà la seva segona final de Copa Catalunya després de la derrota a l”edició de 1991 contra el FC Barcelona (6-3). El rival tornarà a ser blaugrana però, en aquest cas, el filial, qui ja va superar el Girona FC a la primera semifinal. La data i el lloc de la final encara estan per determinar. El que queda clar és que serà una oportunitat d”or per afegir un trofeu que es resisteix de moment a les vitrines de la Nova Creu Alta.