Empat del Sènior Femení davant l”Atlètic Prat (2-2)

El Sènior Femení del Centre d”Esports Sabadell va sumar un punt importantíssim en el primer partit oficial del curs davant un dels equips més forts de la categoria. En la primera jornada de Preferent, les jugadores locals van saber patir davant l”Atlètic Prat per igualar el 0-2 inicial. Al final, les arlequinades van aconseguir empatar gràcies a dos gols pràcticament consecutius de Sandra.

En els instants inicials, el conjunt potatablava va voler dominar i imposar el seu futbol a la gespa de l”Olímpia. No obstant això, la primera acció de perill va estar protagonitzada per l”arlequinada Gisela. La pilota, malgrat tot, es va trobar amb el pal després d”un fort xut des de la frontal.

Després d”aquest acostament de les locals, l”equip de David Amelibia va avançar files en el terreny de joc i va demostrar perquè és un dels ferms candidats a lluitar per l”ascens. A la mitja hora de joc, Maria va fer el primer gol del partit després d”un llançament de falta lateral. Pocs minuts després, l”equip pratenc va ampliar distàncies en el marcador gràcies a Judith, que va caçar a la perfecció l”assistència de Maria i va enviar la pilota al fons de la xarxa.

Dos gols vitals de Sandra

Ja a la segona meitat, el Sènior Femení del CE Sabadell, dirigit en aquest partit pel segon tècnic Carlos Ortega, va sortir a la gespa amb l”objectiu de retallar distàncies. Tot i això, l”Atlètic Prat podria haver sentenciat el matx en els primers minuts, ja que va tenir una ocasió immillorable que es va estavellar contra el pal.

Va ser aleshores quan va aparèixer la figura de Sandra. I és que en tan sols cinc minuts, la futbolista arlequinada va fer dues dianes pràcticament consecutives per establir el definitiu 2-2. Al final, sabadellenques i pratenques van signar les taules en un duel que va acabar amb una expulsada per cada equip. Així doncs, el Sènior Femení va sumar un punt d”or en el seu primer partit de lliga. Les noies dirigides per Carlos Areán s”enfrontaran la setmana vinent al CF Santpedor, que va ser golejat pel Sant Gabriel en la primera jornada (6-1).