Empat i millores a Palamós (2-2)

El Sabadell ha empatat a dos contra el degà del futbol català en el seu quart partit de preparació. Els de Miguel Álvarez s”han avançat mitjançant un gran xut d”Osado quan només s”havien disputat tres minuts de partit. La reacció dels palamosins ha estat ràpida i només dos minuts després, han empatat el partit mitjançant Coro. Tot i aquest empat, ha estat el Sabadell qui ha dominat durant la primera meitat i qui ha tingut les millors ocasions. Osado ha estat molt actiu i ha fet lluir-se Manzano en més d”una ocasió però ha estat Marc Fernández qui ha gaudit de l”ocasió més clara després d”un fort xut a les acaballes que el porter local ha hagut d”aturar en dues ocasions.

Álvarez ha donat més continuïtat als jugadors i només ha realitzat quatre canvis al descans. Craviotto, Viale, Forniés i Forgas han entrat de refresc i el Sabadell ha seguit disposant de les millors ocasions del partit. Una passada enrere ha complicat a Craviotto el control i d”això se n”ha aprofitat David Torres que l”ha batut donant-li així la volta al marcador. Aquest gol no ha desanimat els arlequinats que han atacat com a bloc utilitzant les dues bandes. Ha estat així com Forniés ha penjat la pilota que Forgas ha enviat al fons de la xarxa amb una excel·lent rematada quan només quedaven vint minuts per acabar el partit. Amb aquest empat a dos el Sabadell ha seguit atacant però el gol que han buscat amb tanta insistència no ha arribat.

D”aquesta manera el Sabadell ha acabat el quart partit de pretemporada i ja té el cap pensant en el darrer partit que es disputarà a la Nova Creu Alta el proper dissabte a les 19:30 contra un altre equip de la Liga Adelante, el Llagostera.

Fitxa tècnica

Palamós CF: Manzano, Herrera, Cano, Pastor, Subi, Jordi Matamala, Agi, Barrera, Matamala, Coro i Marçal Lladó. També han jugat: Medina, Ayala, Moha, Makaay, Arsen, D. Torres, Collell, J. Segura, J. Frigola i Sebas

CE Sabadell: Sergi, Agus, Pastells, Alcañiz, Agustín, Yeray, Roigé, Batanero, Cortell, Osado i Marc Fernández. També han jugat: Craviotto, Estellés, Viale, De Val, Adri, Vinicius, Forniés, Pirulo i Forgas

Gols: Osado 0-1 (3″), Coro 1-1 (5″), David Torres 2-1 (65″), Forgas 2-2 (71″)