Empat insuficient del Sènior Femení davant el CFEE Guineueta (1-1)

Nou empat de les jugadores dirigides per Carlos Areán, en aquesta ocasió davant un CFEE Guineueta que va treure petroli sent inferior al Sènior Femení del Centre d”Esports Sabadell.

En la primera part, les arlequinades van gaudir del control de la pilota i van tenir nombroses ocasions per avançar-se en el marcador. Les visitants van trobar el premi del gol després d”una canonada de Desi des de més enllà de 40 metres. Després que l”esfèrica s”estavellés contra la creueta, Chiqui va pescar el refús i va marcar a plaer per fer el 0-1.

A partir d”aleshores, el CE Sabadell va poder ampliar distàncies diverses vegades, però no va saber finalitzar les seves accions atacants. Les locals, per la seva banda, sí que van saber aprofitar a la vora del descans una de les seves escasses arribades. En un llançament de falta lateral que semblava que sortia per línia de fons, Lucia Leticia va posar la pilota al cor de l”àrea petita i Desi, de rebot, la va introduir en la seva pròpia porteria.

Ja a la represa, a l”equip arlequinat li va faltar oxigen per endur-se el triomf. Mentrestant, el CFEE Guineuta es va mostrar molt poc en tasques ofensives, però tampoc va patir gaire per mantenir el resultat davant un CE Sabadell cansat. Amb aquest nou empat, el Sènior Femení se situa a la mitja taula quan es compleix l”equador de la competició.