Festival anotador del Sènior Femení per tancar la temporada (4-0)

Golejada del Sènior Femení del CE Sabadell davant l”EF Guineueta per posar punt final a una temporada exigent. Amb aquest triomf aconseguit a l”Olímpia, les arlequinades acaben cinquenes a Preferent en un bon curs en què han tingut molt a prop les posicions d”ascens.

El matx va estar controlat de principi a fi i Megu va obrir la llauna en els primers instants amb un gol molt bonic. Triangulant des de la defensa i després d”un gran canvi d”orientació, Megu va pescar una centrada en el segon pal, va controlar i va afusellar per inaugurar el marcador. Minuts després, en una altra bona jugada col·lectiva, Debo va aprofitar una passada enrere per ajustar l”esfèrica al pal.

Abans del descans, el conjunt dirigit per Carlos Areán va sentenciar el partit en un córner. Georgina va rematar de cap i Mayo va posar el peu en l”últim moment per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Ja a la represa, l”EF Guineueta només va gaudir d”una ocasió, però Inés va resoldre a la perfecció l”u contra u davant la davantera visitant. Marta Gimeno es va encarregar en el tram final de posar el definitiu 4-0 transformant un llançament de penal. Al final, recital golejador d”un Sènior Femení que ha quallat un curs notable a Preferent.