Gai Assulin, la cirereta del projecte del CE Sabadell 16/17

El CE Sadabell té l’enorme plaer d’anunciar a tots els seus aficionats un fitxatge que al club considerem la cirereta a un projecte il·lusionant per tots nosaltres, i que volem compartir amb tots els qui senten aquest club: Gai Assulin. 

Format al Futbol Club Barcelona, on va arribar a debutar amb el primer equip, és un futbolista diferent, desequilibrant, que ve al CE Sabadell a demostrar que segueix sent aquell que va fitxar al Manchester City fa uns anys. Amb àmplia experiència a Segona A (Hércules, Racing de Santander i Mallorca), Gai ve a la Nova Creu Alta des de primera divisió d’Israel amb tota la il·lusió del món i disposat a ser un líder dins del terreny de joc. És un fitxatge a l’abast de pocs equips, i que està amb nosaltres per creença absoluta i confiança en un club que, com ell, vol tornar a ser gran.

“Estic molt il·lusionat i amb moltes ganes d’ajudar aquest gran club el màxim possible. El passat no val, val el present i hi haurà molta competència i molt nivell”, ha declarat Gai Assulin a la seva presentació.

Imatge: Roger Benet