Golejada del Sènior Femení davant el CF Femení Tortosa-Ebre (4-1)

El Sènior Femení del CE Sabadell es va retrobar amb la victòria a Preferent després de guanyar per 4-1 al CF Femení Tortosa-Ebre gràcies als gols de Debo, Megu, Sandra i Rocío. Amb aquest triomf, el conjunt dirigit per Carlos Areán se situa en la zona capdavantera de la taula classificatòria.

Després d”un començament de partit incert, el CE Sabadell va millorar a mesura que passaven els minuts i va jugar amb més ritme i intensitat. Fruit del seu domini, va arribar el primer gol a l”equador del primer temps. Megu va centrar des de la banda dreta al segon pal i Debo, amb molta sang freda, va controlar la pilota i la va picar en la sortida de la portera.

Abans del descans, les arlequinades van ampliar distàncies en el marcador gràcies a la diana de Megu. Sandra Saez va pressionar a la portera en la sortida de la pilota i, en un mal refús de la jugadora rival, Megu va enviar l”esfèrica al fons de la xarxa amb una efectiva vaselina.

Ja a la represa, el CF Femení Tortosa-Ebre es va abocar a l”atac i, amb més espais en el terreny de joc, l”equip arlequinat ho va aprofitar per golejar. En un bon contracop de les jugadores dirigides per Carlos Areán, Sandra va fer el 3-0.

El gol de les visitants va arribar a cinc minuts del final. Paula va rebre una bona centrada des de la banda i, amb un remat acrobàtic, va superar a Natalia. Ja a les acaballes del duel, Rocío va establir el definitiu 4-1. Després d”una pèrdua de pilota en el mig del camp, Patri va marxar per banda dreta i va col·locar una gran assistència en diagonal per a Rocío, que va definir a la perfecció per segellar els tres punts.

Després d”aquesta victòria com a local, el Sènior Femení del CE Sabadell se situa en la cinquena posició de la classificació. La setmana vinent, a Lleida, intentarà sumar un nou triomf davant el CF Pardinyes.