Golejada del Sènior Femení davant el CF Santpedor (4-0)

En un matx marcat pel fred, el Sènior Femení del Centre d”Esports Sabadell va golejar al CF Santpedor gràcies als doblets de Megu i Sandra Sáez. Amb aquest nou triomf, les arlequinades tornen a mirar cap a la zona noble de la classificació.

Davant un adversari que ha millorat en defensa en els darrers partits, el conjunt dirigit per Carlos Areán va protagonitzar una primera part discreta, però va saber aprofitar una de les seves poques accions de perill. Sofi va posar una bona centrada al segon pal des de la dreta i Debo va deixar l”esfèrica perquè Megu fes el primer gol a boca de canó.

Ja a la represa, l”equip arlequinat va sortir més endollat i va disputar un matx més vistós, gaudint més de la possessió de la pilota. Sandra Sáez, a la sortida d”un servei de cantonada, es va encarregar d”ampliar distàncies.

I quan faltaven deu minuts per acabar el duel, Chiqui va guanyar línia de fons i Megu va aprofitar la seva passada enrere per fer efectiu el seu doblet. Tot seguit, i en una acció gairebé calcada, Chiqui va assistir a Sandra, que va marcar el definitiu 4-0.

Al final, contundent victòria del Sènior Femení del CE Sabadell davant un CF Santpedor que va claudicar en els darrers instants. La setmana vinent, davant el CF Pallejà, les arlequinades viuran un partit clau davant un rival directe.